Ο αείμνηστος Παύλος Γατόπουλος…

Καμιά φορά ακούς κάποια πράγματα ή νέα και δεν θέλεις με τίποτα να τα πιστέψεις και εύχεσαι να είναι ένα κακόγουστο ψέμα!
Δυστυχώς όμως τα γεγονότα και η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρά και αμείλικτα!
Κάτι τέτοιο συνέβη και με το άκουσμα της θλιβερής είδησης, της απώλειας του 56χρονου, Παύλου Γατόπουλου!
Η τραγική ειρωνεία και το απίστευτο ΄΄παιχνίδι΄΄ της τύχης ήταν το ότι πριν από 6 μήνες είχε φύγει από την ζωή και ο αδελφός του Παύλου, ο γυμναστής Δημήτρης Γατόπουλος! Και τα δύο αδέλφια ΄΄έφυγαν΄΄ χτυπημένα από την επάρατο και μετά από άνιση μάχη!
Έτσι η μητέρα Χρυσούλα, έχασε μέσα σε 6 μήνες δύο γιούς και ο άλλος αδελφός ο Γιώργος , που ζει στην Αμερική, δύο αδέλφια, ένα απίστευτο, όσο και ανατριχιαστικό σενάριο…!
Ο Παύλος, ήταν ένας άνθρωπος από το ΄΄συνάφι΄΄ μας, γνωστός δημοσιογράφος-αθλητικογράφος,  από τους κορυφαίους του είδους, αγαπητός από όλους!
Στην ΄΄θρυλική΄΄ τριάδα (Γιάννης Δαλιάνης-Παύλος Γατόπουλος-Πάνος Βασιλείου), του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Ράδιο-Χαλκίδα και της εφημερίδας,  Εύβοια Σπόρ του Γιάννη Καπνίση, που εκτόξευσε το ραδιόφωνο και καθιέρωσε την εφημερίδα!
Η απαξίωση του Ράδιο-Χαλκίδα και το κλείσιμο της Εύβοια Σπόρ, έφεραν τον Παύλο, στον Δήμο Χαλκιδέων, υπάλληλο στην Οικονομική Υπηρεσία.
Ακολούθησε η μετάταξή του στην Κλειστή Φυλακή Χαλκίδας, τον βρίσκουν στο Λογιστήριο, όπου εργαζόταν μέχρι τώρα!
Έχει αποκτήσει μια κόρη την 22χρονη σήμερα Άλκηστη, η οποία φαίνεται ότι θα είναι η διάδοχός του στην Δημοσιογραφία καθώς, είναι  φοιτήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο αείμνηστος Παύλος τα τελευταία χρόνια, είχε μετακομίσει από την Χαλκίαδ και ζούσε μόνιμα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στενή.
Τρεις ήταν οι μεγάλες του αγάπες, η κόρη του Άλκηστης, ο Ολυμπιακός και η Formula-1…
Γεννημένος σπορτκάστερ ο Παύλος, από τους κορυφαίους του είδους, με απίστευτες γνώσεις γύρω από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και τρομερή μνήμη. Μπορούσε να σου πει σε δευτερόλεπτα, οτιδήποτε είχε σχέση με την παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου…
Θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες ολόκληρες, για τον Παύλο μας…

Απλά εμείς εδώ από το ΔΥΝΑΤΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ θα εκφράσουμε, την απέραντη θλίψη μας για τη απώλεια του Παύλου, θα εκφράσουμε επίσης
τα ΘΕΡΜΑ μας ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
στην οικογένεια του αλησμόνητου Παύλου Γατόπουλου!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ καλέ μας φίλε Παύλο Γατόπουλε!

*Η κηδεία του Παύλου Γατόπουλου θα είναι πολιτική και θα γίνει σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, την Πέμπτη (13-Οκτ.) στις 10.00 το πρωΐ και στην συνέχεια, καθώς ήταν επιθυμία του ίδιου, η σορός του θα καεί, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας