Την απόκτηση της Στέλλας Ντζάνη ολοκλήρωσαν οι Αβαντίδες, βάζοντας στο …οπλοστάσιο ένα επιθετικό πολυεργαλείο.

Η νέα επιθετικός της ομάδας της Χαλκίδας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ελπίδες Αγρινίου, στην Δραπετσώνα, στην Αίγινα, στην Ολυμπιάδα Υμηττού και την Αθηναϊκή. Επίσης έχει κάνει δύο φορές πέρασμα από την Γλυφάδα, με την τελευταία εμφάνιση πέρσι όπου με 11 τέρματα αναδείχτηκε 3η σκόρερ του πρωταθλήματος.

Διεθνής με την Εθνική γυναικών, φόρεσε απευθείας το εθνόσημο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος χωρίς να περάσει από τις μικρότερες Εθνικές αφού η καριέρα της ξεκίνησε στην ηλικία των 19 ετών.

Η Ντζάνη αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, της αρέσει να κινείται από τα άκρα αλλά μπορεί με επιτυχία να παίξει και ως 10άρι, σε μία θέση που ανταποκρίθηκε πλήρως και επιτυχημένα στην Αθηναϊκή. Έχει την ευχέρεια να προκαλεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες είτε με ατομικές ενέργειες με όπλο την πολύ καλή ντρίπλα είτε με τις εμπνευσμένες κάθετες πάσες.

Οι πρώτες δηλώσεις

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της Χαλκίδας για τις προσπάθειες και τις κινήσεις που έκαναν για να με αποκτήσουν. Εγώ ήρθα στην Χαλκίδα στοχεύοντας ψηλά και προσωπικά έχω βάλει αυτούς τους υψηλούς στόχους ξέροντας ότι η ομάδα των Αβαντιδων φέτος θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει καλή συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ και με τις συμπαίκτριες μου και φυσικά υγεία και δύναμη για να μπορέσω με τα γκολ που θέλω να πετύχω να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της.”