Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB o πρόεδρος της Προποντίδα Μπάμπης Κουσκούτης διαμαρτυρετε για την μη σωστή διορθωση της βαθμολογίας στο σαιτ της ΕΠΣΕ .

Αναλυτικά τι έγραψε ο Κος Κουσκούτης 

Τελικά ο κος ΦΑΝΟΣ πρόεδρος διαιτητών Εύβοιας που έχει τους κλειδάριθμους του site άκουσον άκουσον της ΕΠΣΕ παρότι μας υποσχέθηκε ότι θα διόρθωση τη βαθμολογία του Β ομίλου της Β κατηγορίας επειδή δεν θέλει να διανοηθεί ότι θα αποδειχθεί ψευδής η δήλωση του κυρίου Κωνσταντιου ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει αφού ποτέ δεν χτυπήθηκε δεν διόρθωσε το αποτέλεσμα πάρα μόνο την ποινή -1 αφήνοντας μας τη εντύπωση ότι θέλει να τιμωρηθούμε.

Και ποιος είναι αυτός που χειρίζεται το site κύριοι της ΕΠΣΕ γιατί μας κορόιδεψε και δεν μας έχει με ένα αγώνα λιγότερο και έχει 3 τέρματα σε βάρος μας και τον Μιαούλη με τρεις βαθμούς επιπλέον και τρία τέρματα?

Να αλλαξεται τους κλειδαριθμους και τον υπεύθυνο για το site έχει δίκιο ο κος Δημοσιογράφος που λέει ότι δεν πάτε καλά άλλοι τρώνε 410 ευρώ πρόστιμα χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και άλλοι μόνο 150 ευρώ Και σε κάποιους που διέρρευσαν από την ΕΠΣΕ ότι εμείς σαν ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ έχουμε πάρει ενισχύσεις παραπληριφοροντας δημοσιογράφο ενώ ξέρουν ότι πήραμε συγκεκριμένα πόσα για τραυματισμους ποδοσφαιριστων και υπάρχουν Γ. Ε. τους απαντάμε να μα δείξουν όλες τις οικ ενισχύσεις Σωματείων και ότι σε μας πότε δεν παραγράφηκαν πρόστιμα λόγω εκλογών και μη μας πούνε κάποιοι ότι ξανακτυπησαμε!!!!!!!