Επειδή εδώ στο Δυνατά & Αθλητικά, το φωτογραφικό και το ειδησεογραφικό μας αρχείο, είναι ένας πραγματικός ″θησαυρός″ [και όχι απλά copy (ή clopy)-paste], σήμερα σας παρουσιάζουμε μιά φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο, μιας άλλης, ρομαντικής -ακόμα- εποχής! Πίσω λοιπόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ 1979-1980, τότε ο Ταμυναϊκός, η ομάδα του Αλιβερίου, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Εύβοιας και πήρε το εισιτήριο για την Δ’ Εθνική! Μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Αλιβερίου, που είχε αρωγό σ’ αυτή την προσπάθεια, την πρωτοεμφανιζόμενη, τότε τσιμεντοβιομηχανία της ΑΓΕΤ! Με τα χρώματα του Ταμυναϊκόυ τότε έπαιζε, ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Εύβοιας, όλων των εποχών, ο Σούλης Τζοτζόκος! 

Η φωτό που δημοσιεύουμε είναι αρχές του 1980, στο ″παράξενο″, τότε, γήπεδο της Κύμης, που ο μετέπειτα πρωταθλητής Ταμυναϊκός, αντιμετώπισε τον τοπικό ΑΟ Κύμης (το αποτέλεσμα δεν καταφέραμε να το βρούμε παρά την όποια προσπάθεια)!

Σούλης Τζοτζόκος, …ομπρελάτος΄΄ και αριστερά με τα μαύρα, ο διαιτητής του αγώνα με την φόρμα! Κρύο και βροχή ΄΄περόνιαζαν΄΄…

Ο αγώνας έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, πολύ κρύο και ασταμάτητη νεροποντή… Ο πορτιέρε του Ταμυναϊκού, Σούλης Τζοτζόκος, δεν είχε και πολύ ″δουλειά″!
Έτσι είχε μια ομπρέλα, δίπλα στο δοκάρι και την άνοιγε, για να προστατεύεται από την βροχή, όταν η μπάλα παιζόταν μακριά από την περιοχή του, δεν δίσταζε μάλιστα να βγαίνει από το τέρμα του, ″κραδαίνοντας″ την ομπρέλα, αν η μπάλα έφτανε κοντά και δεν μπορούσε να την αφήσει…

Είπαμε άλλες όμορφες αξέχαστε και ρομαντικές εποχές!