Το  απόλυτο των νικών(2 στα 2)  πέτυχαν οι ομάδες της ΕΠΣ Εύβοιας στους αγώνες τους στο παγωμένο (+2 βαθμοί την ώρα των αγώνων με το χιονόνερο να πέφτει παρακαλώ!)) Καρπενήσι χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της 5ης,προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, εξασφαλίζοντας παράλληλα, οι Νέοι (Κ 16,)την πρόκριση ως πρώτοι (έφτασαν τους13 βαθμούς με την Θεσσαλία που ακολουθεί να μένει στους 8 μετά την ήττα της χθες με 1-0 από την αδιάφορη βαθμολογικά  Φθιώτιδα!)στην επόμενη, δεύτερη, φάση όπου θα αγωνιστούν με τον προσεχή τους αντίπαλο, δευτεραθλητή από όμιλο του νότου που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ως γηπεδούχοι σε νοκ-άουτ αγώνα ενώ οι Παίδες(Κ 14) που επωφελήθηκαν από το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα του ομίλου(Φθιώτιδα-Θεσσαλία 1-0) και έχοντας  διαφορά τριών βαθμών από τη Θεσσαλία(13 έναντι 10) θα πάνε να αγωνιστούν στο Βόλο στις 13 Φεβρουαρίου για δυο αποτελέσματα αφού και η ισοπαλία τους ευνοεί για να καπαρώσουν και οι μικροί την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας.
ΠΑΙΔΕΣ (Κ 14):ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ 0-9!.
Νομίζω ότι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής ο αγώνας. Η πιτσιρικαρία της Εύβοιας ήταν “χιονοστιβάδα“ .Όμως έτσι για την ιστορία και επειδή πρέπει να γραφτούν για να μείνουν κάποια πράγματα, έχω να σημειώσω τα εξής.
Το πρώτο γκολ της Εύβοιας που σημειώθηκε στο εικοστό πέμπτο δευτερόλεπτο  (25“) από τον Νίκο  Πάνου, από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω αφού από καταβολής του θεσμού των μεικτών ομάδων των ποδοσφαιρικών  ενώσεων της χώρας μαζί με τον Γραμματέα της Ένωσης Γιώργο Πίσχινα δεν έχουμε χάσει παιχνίδι, συνιστά το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του θεσμού!. Πάμε πάρα κάτω.
Εάν πρέπει να δοθεί βραβείο fair play αυτό να δοθεί παρακαλώ στους δυο Ευβοιωτες κόουτς των ομάδων μας. Τον Πάνο  Ελευθερίου της  Κ14 και στον Μιχάλη Μαύρο της Κ16.Και να γιατί.
Με το σκορ στο 20` να είναι 6-0 για την Εύβοια στο 22` αντικατέστησε 6!!!(όσους είχε δικαίωμα τέλος πάντων) από τους βασικούς του παίχτες και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άφησε την ομάδα να παίξει  με ΔΕΚΑ (10)παίχτες αποσύροντας και των αρχηγό της ομάδας τον Τάσο  Συνοδάκη για να γίνει το παιχνίδι… ανταγωνιστικό γιατί ,όπως εξήγησε… “δεν μπορώ να πω στα μικρά παιδιά μη βάζετε άλλα γκολ…“ .
Το ίδιο περίπου συνέβη και με το Μιχάλη Μαύρο ,μόνο που “φρόντισε “ ο κόουτς της Κ16  αυτή την κίνηση της αλλαγής δηλαδή των 6 βασικών με τους αντίστοιχους από τον πάγκο των αναπληρωματικών να την κάνει όταν το σκορ ήταν στο 3-0 στο 35!!!. Μόνο καλά λόγια εμείς  έχουμε να πούμε.
Εύβοια( Κ14):Σκορερς. Πάνου 25“,Μπρατσιώτης 2`,Συκάς 6`,Ντούρμας 8`,Πάνου 12,Μυτάκης 20`,Μπεληγιάννης37`,Πόγκας 45` και Χ“τζηλάμπρου 55`.
Εύβοια (Πάνος Ελευθέριου):Χάρης Αγγέλης, Θανάσης Συκάς, Νεκτάριος Αλαφάκης, Άγγελος Ελευθερίου, Χρήστος Ντούρμας, Αργύρης Αργυρίου, Νίκος Πάνου,  Κωστας  Μυτάκης, Βασίλης  Μπρατσιώτης,  Τασος  Συνοδάκης,Γιαννης  Κικίδης.
Αναπληρωματικοί:(Προκόπης Μπασινάς, Παναγιώτης Βράκας, Χρήστος Πόγκας, Μάριος Μαστροκώστας, Ανέστης Μπεληγιάννης,  Δημήτρης Χατζηλάμπρου, Κωστας  Τοκπασίδης).
Εύβοια (Κ 16 ):Σκόρερ. Μακρής 20`,Πόγκας 27` Μεταξάς 32`.
Εύβοια(Μιχάλης Μαύρος): Γιάννης Μίχος, Τασος  Μήτρου, Κωστας  Πόγκας, Γιάννης Αδαμόπουλος, Σταύρος Ρουμελιώτης, Γιώργος Δέδες, Παναγιώτης Αλαφάκης, Αντώνης Κικίδης, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Μεταξάς, Χρήστος Τζαφέρης.
 Αναπληρωματικοί:(Χρήστος Παπαδημητρίου, Βασίλης Φωτιάς, Αντώνης Μητακίδης, Γιώργος Σπύρου, Φίλιππος Σταμούλος, Δημήτηρς Καραμπίνης).
Για περισσότερες φωτογραφίες από τους αγώνες των Μικτών Ευβοίας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ