Στην ομάδα της καρδιάς του την Προποντίδα θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά ο Χριστόφορος Τσακλάνος, ο εμπειρος χαφ δεν άργησε να τα βρει με το “αιώνιο” Πρόεδρο Μπάμπη Κουσκούτη και αν όλα πάνε επιτέλους καλά μετά από 14 χρόνια θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Γήπεδο Σκούρα(Βούρκος).

Ο Χριστόφορος Τσακλανος ξεκίνησε από το φυτώριο της “Μπάρτσα” για τον προωθήσει στην μεγάλη ομάδα ο Αντώνης Πριόνας στην συνέχεια μετακόμισε στο Ολυμπιακό Χαλκίδας επέστρεψε στην Προποντίδα για να ακολουθήσουν δύο πολύ καλές χρονιές στην Δάφνη Ερυθρών με προπονητή τον Γιάννη Παπαθεοδώρου.

Η μεταγραφή του στον Ευβοικό Αγ. Νικολάου στιγμάτισε την καριέρα μιας και ένα σοβαρός τραυματισμός έβαλε τροχοπέδη στα όνειρα μιας και δεν ξανάπαιξε σε υψηλό επίπεδο .

Έπαιξε επίσης σε Αυλώνα, Κύμη,ΑΕ Χαλκίδας,  Καλοχώρι/Παντείχι, Λουκίσια, Αναγέννηση Μαντουδίου, και από πέρσι που έκανε μία χρονιά από τα παλιά στην αγαπημένη του “Μπάρτσα” .

Η περσινή εξαιρετική χρονιά του έφερε ξανά προτάσεις από Α’ ΕΠΣΕ , αλλά αυτός χωρίς να το σκεφθεί και πολύ έμεινε στην Μπάρτσα της καρδιάς του.