Μεγάλη επιτυχία στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από τον σύλλογο της Χαλκίδας ΑΒΑΝΤΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδας που έγινε στις 4 Μαΐου 2019 στο Ωραιοκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η αθλήτρια του συλλόγου Μαρία Μπουροδήμου ύστερα από 4 δυνατούς αγώνες κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο αλλά και μόρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις για όλα τα ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ο σύλλογος δραστηριοποιείται στην πόλη της Χαλκίδας μόνο  5 χρόνια και αυτή η διάκριση έρχεται να σφραγίσει την καλή και μεθοδική δουλεία που γίνεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική αθλήτρια που κατάφερε να διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2019.

Αρωγοί αυτής της προσπάθειας εκτός φυσικά από τον προπονητή του συλλόγου Μπάμπη Μαντά που καθημερινά προπονεί όλα τα γκρουπ του συλλόγου, είναι ο Χρήστος Μαρμαρινός, ο οποίος επιμελείται το πρόγραμμα γυμναστικής του αγωνιστικού καθώς και ο Στάθης Βασιλείους κλινικός διατροφολόγος, ο οποίος επιμελείται τα προγράμματα διατροφής των αθλητών μας.