Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Μακρυκάπα και Ελλήσποντος σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου εκατό πενήντα φιλάθλων που το παρακολούθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι που πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς με την απόδοσή τους όμως να πέφτει κυρίως στο τελευταίο μισάωρο με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσουν και να δεχτούν την ισοφάριση.

Ο Ελλήσποντος από την άλλη ήταν εμφανώς καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο  χρειάστηκε όμως να σπαταλήσει τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες ώσπου να φτάσει στην ισοφάριση δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Επιθετικά ξεκίνησαν οι δύο αντίπαλοι με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο με το πλασέ του Ντούμα να διώχνει σε κόρνερ ο Δρενάφτσης.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Γεωργίου έπιασε το ανάποδο σουτ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Πορτιέρο της Μακρυκάπας.

Οι γηπεδούχοι στο 13΄ ξεδιπλώθηκαν στην αντεπίθεση ο Σηφάκης με μία μακρινή μπαλιά βρήκε τον Σίδερη σε θέση βολής ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί σούταρε δυνατά βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η Μακρυκάπα με το σκορ υπέρ της είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού εκτός όμως του Σίδερη δεν είχε άλλο τρόπο να φανεί απειλητική.

Με δύο σουτ του Σίδερη στο 40΄ και στο 48΄ της επανάληψης που δεν βρήκαν στόχο οι γηπεδούχοι επισκέφτηκαν επικίνδυνα την εστία του Βασιλείου που στη συνέχεια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Στο τελευταίο μισάωρο η μορφή του παιχνιδιού άλλαξε με τον Ελλήσποντο να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του μεταφέροντας το παιχνίδι στα καρέ του Δρενάφτση.

Στο 62΄ ο Κατσίμπρας έκανε την προβολή η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα με τον Πουρνή να διώχνει πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κουζούλογλου να πλασάρει και τον Δρενάφτση να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Ελλήσποντος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 81΄ με τον Ντούμα από πλεονεκτική θέση να πλασάρει δίπλα από τα δοκάρια της Μακρυκάπας.

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η δικαίωση για τους φιλοξενούμενους με τον Ντούμα να σεντράρει από αριστερά και παράλληλα προς την εστία ο Νικολάου άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει και ο Κουζούλογλου με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι τη λήξη οι δύο αντίπαλοι έψαξαν το γκολ της νίκης χωρίς να το καταφέρουν με αποτέλεσμα να μοιραστούν τους βαθμούς δείχνοντας πως έχουν τις δυνατότητες να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να αποτελέσουν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

 Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Τον τίτλο τον μοιράζονται οι Σηφάκης της Μακρυκάπας και Νικολάου του Ελλήσποντου οι οποίοι έκαναν τα πάντα να φύγει η ομάδα τους νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο.

Μακρυκάπα: (Ν. Κιαπέκος) Δρενάφτσης, Β.Βουρδάνος, Χ.Χασάνδρας, Κουτσαβλής, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Σηφάκης, Τσούτσης (71΄ Λέκκας) Σίδερης, Δ.Χασάνδρας (65΄ Κούκουρας)

Ελλήσποντος: (Κ.Καλλιμάνης) Βασιλείου, Γιαλός, Μπούρικας, Γεωργίου, Ντούκα, Χιούσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ντούμας, Μαρίνος (62΄ Ανέστης)