Η Κύμη βασίζει πολλά πάνω στον Κρις Χόρτον, στην «γραμμή ψηλών» και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το βασικό «πεντάρι» της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη. Πέρσι ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και με την φανέλα της ομάδας της Εύβοιας, ίσως μπορέσει να κάνει τ΄ απαραίτητα «βήματα» για να διεκδικήσει στο μέλλον ένα επαγγελματικό συμβόλαιο στο ΝΒΑ (προσπάθησε στο παρελθόν μέσω της αναπτυξιακής λίγκας). Γεννήθηκε στις 29 Ιούνη του 1994, έχει ύψος 2.03 μέτρα και μίλησε στο ΄΄Δ & Α΄΄, στην media day της Κύμης.

Καταρχάς για την Κύμη είπε: «Μου αρέσει η νέα μου ομάδα. Έχουμε πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίχτες, αλλά και αρκετούς πιο έμπειρους. Με την βοήθεια του Θεού αισθάνομαι ότι μέχρι τώρα έχουμε καλή ΄΄ισορροπία΄΄ σαν ομάδα και νομίζω θα είμαστε πραγματικά καλοί».

Για το αν είναι «πρόβλημα» για τον ίδιο να αντιμετωπίζει ψηλότερους αντιπάλους: «Έχω συνηθίζει να μαρκάρω παίχτες και πιο κοντούς αλλά και πιο ψηλούς από μένα. Χρησιμοποιώ την ταχύτητα μου, που είναι ένα απ΄ τα βασικά πλεονεκτήματα μου, αλλά και την εξυπνάδα μου στο παιχνίδι. Δουλεύω σκληρά και το να είναι ένας αντίπαλος ψηλότερος δεν είναι πρόβλημα για μένα».

Έδειξε με τα λόγια του, ότι ήδη έχει αγαπήσει την Εύβοια: «Το νησί είναι υπέροχο. Μου αρέσει πολύ να είμαι κοντά στην θάλασσα, είναι κάτι πολύ όμορφο. Έχετε πανέμορφες παραλίες και γενικά το μέρος είναι εξαιρετικό. Είναι διαφορετικά εδώ από άλλα μέρη που πήγα να παίξω μπάσκετ. Λατρεύω τον τόπο και τις καιρικές του συνθήκες. Όλα είναι υπέροχα εδώ».