Με 2-0 επικράτησε σήμερα ο Παντριαδικός μέσα στην Ιστιαία του Α.Ο. Ωρεών στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κι έτσι έσωσε την παρτίδα της παραμονής στην κατηγορία, χωρίς να νοιάζεται τι έκαναν αγωνιστικά, ο Ελλήσποντος και ο Βατώντας.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν καλό με ελάχιστες όμως φάσεις εκατέρωθεν. Βέβαια το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους δεν ήταν η εμφάνιση, αλλά η νίκη γιατί αυτή και μόνο αυτή θα τους εξασφάλιζε την παραμονή, κάτι το οποίο τελικά και πέτυχαν σημειώνοντας δυο τέρματα με τον Ταψή και τον Χασάνδρα Δ. Από την άλλη η Ωρεοί, που εδώ και μερικές αγωνιστικές είχαν αποχαιρετήσει και μαθηματικά την κατηγορία το μόνο κίνητρο που είχαν ήταν το γόητρο. Παρά την ήττα θα μπορούσαμε να πούμε ότι το κέρδισαν αφού κατά διαστήματα έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Χρονολόγιο αγώνα

16΄ Συρτή σέντρα σουτ του Τσούτη για την Τριάδα. Στην προσπάθεια να διώξει ο Τόουρφε παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Η μπάλα τελικά χτύπησε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και ο Μαυρούτσικος Δ. κατάφερε τελικά να μπλοκάρει.

38΄ Σουτ από το Μουτουσίδη, ο Μαυρούτσικος Δ. έδιωξε σε κόρνερ.

39΄ 0-1 ΓΚΟΛ για τον Παντριαδικό: Ο Χασάνδρας Γ. εκτέλεσε το κόρνερ ο Ταψής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα, οι αμυντικοί των Ωρεών προσπάθησαν να διώξουν, όμως ο Διαιτητής έδειξε πως η μπάλα είχε περάσει ήδη την τελική γραμμή πριν διώξουν οι αμυντικοί και κατακύρωσε το γκολ. Πάντως υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς Ωρεών, οι οποίοι υποστήριξαν πως η μπάλα δεν είχε περάσει την τελική γραμμή.

47΄ Οι Ωρεοί διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Τζάβρα μέσα στην περιοχή έπειτα από σουτ του Μαυρούτσικου Γ., όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

90΄ Ο Χασάνδρας Δ., που είχε περάσει ως αλλαγή, από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Δήλωση Α.Ο. Ωρεών

Μετά το πέρας του αγώνα ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Νίκος Μαυρούτσικος δήλωσε στο Δ&Α τα εξής: «Συγχαρητήρια από το Δ.Σ. του Α.Ο. Ωρεών στον Διαιτητή κ. Βρακά και στους βοηθούς κ. Κοντογιαννίδη και κ. Σέρρα

Συνθέσεις

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): Μαυρούτσικος Δ., Κατσός (90΄ Κούκης), Σταματονικολός, Καραπάνος (80΄ Κομνηνός), Τόουρφε, Ένεχ, Μούστος, Μαυρούτσικος Γ., Τζαφεράι, Αθανασίου Δ. (52΄ Πανταζής), Μπαλάνος (69΄ Καραδημήτρης).

Παντριαδικός (Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Ταψής, Γκρινιάρης, Πασάι, Χασάνδρας Γ., Νόνας, Μπαϊμπάκης (75΄ Χασάνδρας Δ.), Μουτουσίδης (69΄ Πατερίτσας), Τσούτης (56΄ Τσιμιχόδημος).

Διαιτητής: Βρακάς Β. Βοηθοί: Κοντογιαννίδης Γ. – Σέρρας Π.