Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήραν σήμερα οι Ωρεοί, αφού κέρδισαν στο γήπεδο της Ιστιαίας τον Όλυμπο Γυμνού για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Έτσι η ομάδα του Θανάση Γουρνά πήρε το δεύτερο «τρίποντό» της στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους έξι βαθμούς και παίρνοντας αέρα ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Όλυμπος μπήκε αρκετά δυνατά και έλεγχε το ρυθμό του μάτς έφτασε μάλιστα μια ανάσα από το γκολ στο 12’ όταν ο Ντούρμας σούταρε μέσα απ’ την περιοχή με τη μπάλα τελικά να τραντάζει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μαυρούτσικου. Μετά το 20΄ λεπτό όμως οι Ωρεοί ισορρόπησαν το παιχνίδι και βγήκαν στην αντεπίθεση. Κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν η φάση του 30΄ λεπτού όπου ο Μαυρούτσικος Ι. έκανε κοντινή προβολή κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι Ωρεοί κυριάρχησαν στο παιχνίδι και μετουσίωσαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν σε γκολ. Συγκεκριμένα στο 60’  με κεφαλιά ο Τζο Ένεχ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργότερα στο 62΄ ο Άντι Τζαφεράι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας τους διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Οι Ωρεοί έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ και στο 77’ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αθανασίου Δ. η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Όλυμπου.

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): Μαυρούτσικος Δ., Καπλανάι, Σταματονικολός, Γιουκάι, Αθανασίου Ι., Γκογκομήτρος, Μούστος (90΄ + 3΄ Μπαλάνος), Μαυρούτσικος Ι., Ένεχ (90΄ + 2’ Αναγνωστάκης), Αθανασίου Δ. (88΄ Καραπάνος), Τζαφεράι

Όλυμπος Γυμνού (Κοντογιάννης): Σακκής Α., Κιούσης, Σακκής Ν., Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Αργύρης Η., Ντούρμας, Κηρύκος, Καντιμάντιο (89΄ Τσούμαρης), Αργύρης Σπ., Γιακούμπα (70΄ Μήτρου)

Διαιτητής: Κασομούλης Γ. Βοηθοί: Κωνστάντιος Κ. – Δάλλας Κ.