Η νυν διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, μπορεί να ξεκίνησε με αυξημένες προσδοκίες την πορεία της στις αρχές του έτους αλλά, όπως όλα δείχνουν επτά μήνες μετά, ´´καταρρέει´´.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης, που έγινε στον απόηχο της παραίτησης του Γ. Στούπα και κατ´επέκταση του φινάλε της υπόθεσης που έτρεχε τον τελευταίο καιρό με την Ελευσίνα, ανέδειξε με τον πιο πειστικό τρόπο την πλήρη αδυναμία της διοίκησης να κρατήσει εν ζωή το σωματείο. Ο Γ. Στούπας εμφανίστηκε στην αρχή της συνεδρίασης, ανακοίνωσε την παραίτησή του και αποχώρησε αμέσως.

Στην συνέχεια…το χάος. Ήταν ολοφάνερο ότι ´´έχει χαθεί η μπάλα´´ ολοκληρωτικά, με τα μέλη του Δ.Σ. να είναι χωρισμένα σε δύο στρατόπεδα όπου η μία πλευρά υποστήριζε το πλάνο Στούπα για μετάβαση στην Football League μέσω…Ελευσίνας και το άλλο στρατόπεδο να αρνείται κατηγορηματικά αλλά να μην έχει καμία πρόταση για το πως μπορεί η ομάδα να παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.

Φυσικά, όλο το θέμα είναι καθαρά οικονομικό, με τους περισσότερους να ´´σφυρίζουν αδιάφορα´´ και να ακούγονται διάφορες προσωπικές αντεγκλήσεις ακόμα και για τα οικονομικά της σεζόν που έληξε.

Τυπικά, η παραίτηση Στούπα δεν έγινε δεκτή αλλά αυτό λίγη σημασία έχει από την στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας εμμένει στην απόφασή του. Παράλληλα, ο Βασ. Ταρνανάς αποχώρησε και εκείνος από την συνεδρίαση, μισή ώρα μετά την έναρξή της, σε έξαλλη κατάσταση με όσα άκουγε και οι υπόλοιποι έμειναν για να αποφασίσουν ότι η, πλέον, ´´αρρωστημένη´´ κατάσταση θα πρέπει να παραταθεί με ανούσιες κινήσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες όπως προσπάθεια να αλλάξει την απόφασή του ο Στούπας και επαφές, για ακόμα μία φορά, με επιχειρηματίες μήπως και πειστούν αυτήν την φορά, από το ´´όραμα´´ της διοίκησης και γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας.

Βέβαια, ουδεμία απόφαση πάρθηκε για σύγκλιση Γ.Σ., όπως κάθε λογικός ποδοσφαιράνθρωπος θα σκεφτόταν. Όπως, ουδεμία σκέψη περνά από το μυαλό των περισσοτέρων μελών να ´´αφήσουν´´ την θέση τους, μετά την τροπή των γεγονότων, για να δώσουν μία ευκαιρία στον ΑΟ Χαλκίς μήπως δει ένα καλύτερο αύριο. Προφανώς, προσπαθούν να κυλήσει ο χρόνος μήπως και ξεχαστούν οι ευθύνες τους για την κατάσταση που έφεραν την ομάδα. Να ξεχαστεί, ο ´´βρώμικος´´ πόλεμος που έκαναν το πρώτο εξάμηνο στην διοίκηση Τόλια για να εμφανιστούν δίπλα στον Στούπα και τον Ταρνανα ως οραματιστές και λυτρωτές της ομάδας. Μόνο που δεν φρόντισαν να αλλάξουν τακτικές στην πορεία και ο πόλεμος αυτός γύρισε εναντίον τους και δυστυχώς εναντίον της ομάδας.

Υ.Γ. Με όλα αυτά παραλίγο να ξεχάσουμε τα αγωνιστικά. Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για την Γ´ Εθνική. Σύμφωνα, μάλιστα, με το έγκυρο ρεπορτάζ του αγαπημένου ´´δημοσιογράφου´´ της διοίκησης, αναμενόταν να ξεκινήσουν, την ίδια μέρα, οι πρώτες επαφές με τον αρχηγό της ομάδας, θα ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι MVP του περσινού πρωταθλήματος αλλά η διοίκηση έχει βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα για την θέση του προπονητή. Μετά από εκτενή έρευνα που έγινε στα πρόσωπα που της προτάθηκαν, έχει κατασταλάξει σε δύο τεχνικούς. Αλλά ονόματα δεν αναφέρονται για να μην τους ´´μυριστούν´´ άλλες ομάδες και δυσκολέψουν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις…