Όλυμπος Γυμνού-Αιδηψός 1-1:΄΄Χ΄΄αμένο ΄΄διπλό΄΄ στις καθυστερήσεις (photos)

0
195

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Όλυμπος έχασε την ευκαιρία ν΄ ανοίξει το σκορ από νωρίς, αφού Μακρής (στο 12΄) με σουτ και Ντούρμας (στο 14΄) με εκτέλεση φάουλ έστειλαν την μπάλα να χτυπήσει δοκάρι.

Και στην επανάληψη το ματς είχε καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αμυντικό προσανατολισμό, με σκοπό να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Έτσι σε μια απ΄ αυτές, η Αιδηψός κατάφερει να προηγηθεί, στο 72΄, με τελικό αποδέκτη τον Ι. Μπιμπάι που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Και ένω όλα έδειχναν πως το 0-1 δεν θ΄ άλλαζε, αφού η ομάδα του Γυμνού, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργούσε δεν μπορούσε να βάλει με τίποτα την μπάλα στα δίχτυα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σταματούκος χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, με μακρινό δυνατό σουτ. Προηγουμένα, ο Όλυμπος είχε και τρίτο δοκάρι, στο 78΄, με τον Ντούρμα και πάλι.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χουλιάρα και των βοηθών του Κωνστάντιου-Χασάνδρα.

Όλυμπος Γυμνού (Κρόκος): Μωραΐτης, Κηρύκος, Σακκής, Α. Ρουμπης, Θωμόπουλος, Τσίγκας (71΄ Β. Ρουμπής), Ντούρμας, Ρωμανός, Μακρής (85΄ Αργύρης), Αν. Κοτρογιάννης, Σταματούκος.

Αιδηψός (Δημητρίου): Ψαρράς, Σιρπτσιόγλου, Βασιλείου, Καππές, Γλύκος, Σαμπάι, Χ. Φώτου (69΄ Μάρκο), Αθανασίου (58΄ Αναγνώστου), Α. Μπιμπάι (90΄ Καραγκούνης), Ι. Μπιμπάι, Στεργίου.