Τη νίκη με 2-3 πήρε ο Απόλλων Ερέτριας απέναντι στον Όλυμπο σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνό

Το συγκρότημα του Θ.Τσίγκα έδειξε αρκετές από τις αρετές του κυρίως στο επιθετικό κομμάτι με τον προπονητή του Απόλλωνα να τρίβει τα χέρια του από την απόδοση της πιτσιρικαρίας.

Ο Απόλλων κατά τη φετινή περίοδο σίγουρα θα στηριχτεί στους έμπειρους που διαθέτει με τους Ρούσσο,Σμπιλήρη,Σεχάι,Μώρο,Μπισμπικόπουλο,Τόρα και Μπασούκο να είναι μπροστάρηδες στο νέο ξεκίνημα που επιχειρούν στην Ερέτρια.

Για τον Όλυμπο ήταν το πρώτο φιλικό και σίγουρα ο Π.Κοντογιάννης είδε θετικά στοιχεία από την ομάδα του έχοντας ως πρώτο του μέλημα να δέσει το κέντρο της αμυνάς του.

Αυτό που σίγουρα θα χαροποίησε τον προπονητή του Όλυμπου ήταν η συνεργασία των Ντούρμα και Κοτρογιάννη με τους δύο να βρίσκονται με κλειστά μάτια πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος έχοντας δοκάρι στο 15΄ με τον Μπασούκο πετυχαίνοντας στη συνέχεια δύο γκολ με τους Τσίγκα στο 32΄ και όμορφη ατομική προσπάθεια στο 35΄ του Ρούσσου.

Στην επανάληψη ο Όλυμπος ανέβασε στροφές φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια με γκολ των Ντούρμα στο 50΄ και Κοτρογιάννη στο 55΄ έπειτα από μπαλιά τριάντα μέτρων του πρώτου.

Στη συνέχεια οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές με τον Μώρο να πλασάρει άψογα στο 65΄ για το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η μοναδική παραφωνία σε ένα ωραίο παιχνίδι ήταν τα νεύρα και η ένταση που προκλήθηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίχτες των δύο ομάδων με κάποιους να είναι ιδιαίτερα οξύθυμοι.

Όλυμπος Γυμνού: Μωραίτης Χουχούμης Σακκής Κιούσσης Δαμπάνης Ζουρμπουλής Ντούρμας Κηρύκος Αποστόλου Κοτρογιάννης Αργύρης Σ.(Καρλατήρας,Τσούμαρης,Μπαρώτας,Σκεμπές,Ρόγκας)

Απόλλων Ερέτριας:Τόρα Ρούσσος Πετράκης Σμπιλήρης Μπισμπικόπουλος Σεχάι Μπασούκος Σταματάκος Τσίγκας Μώρος Τρεγκάι(Κικίδης,Βρακάς Δαφνής,Τερζάκης,Τσαραντάνης,Σπάχο)