Όλυμπος Γυμνού -Αυλωνάρι 0-0 : Οι άμυνες πρωταγωνίστριες

0
482

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας του Όλυμπου Γυμνού και του Αυλωναρίου δύο ομάδων που μάχονται για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Απόλυτα διαβασμένοι οι δύο προπονητές Γιάννης Μπασούκος και Γιώργος Κρόκος εξουδετέρωσαν τα επιθετικά ατού ένθεν και ένθεν με την ισοπαλία να είναι το αποτέλεσμα που ήρθε φυσιολογικά.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να “ταράξουν” νερά με τον Δημήτρη Μπασούκο όταν το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι του Χρήστο Μωραίτη λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Σκληρό καρύδι η διαιτητής του αγώνα Χριστίνα Κουκουρα που παρότι δέχθηκε την μπάλα δυνατά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της συνέχισε τον αγώνα ολοκληρωνοντας τον με μία πολύ καλή διαιτησία.

 

Χωρίς δυσκολίες κι λάθη η διαιτησία της Χριστίνας Κούκουρα που είχε συνεργάτες τους Νέγρη και Νικολάου.

Όλυμπος Γυμνού(Γ.Κρόκος):Μωραϊτης, Κηρύκος, Σακκής,  Ρουμπής Αντ, Θωμόπουλος, Σταματούκος, Ντούρμας, Ρωμανός, Κοτρογιάννης Αντ., Ρουμπής Β. (87′ Λαγός), Τσίγκας (52′ Αργύρης Ανέστης).

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος):Κότσαρης, Ιωαννίδης, Δαφνής (78′ Παππάς), Κάραλης, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός (90′ Φραγγής), Καρλής (85′ Βασιλείου), Οντιάμπο (67′ Περιβολάρης).