Ο Α.Ο.Χαλκίς επικράτησε με το αγχωτικό μεν άλλα δίκαιο δε 0-1 του Όλυμπου στο Γυμνό μένοντας μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού βρήκαν το γκολ στο πρώτο μέρος, έδειξαν όμως επιπολαιότητα και εκνευρισμό που τους στέρησαν την επίτευξη κάποιου δεύτερου γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος.

Με τον Κ.Χατζέλη στον πάγκο λόγω ότι ο Δ.Λύκος είναι κλινήρης οι Nerazzuri είχαν διάθεση και όσες φορές αποφάσισαν να παίξουν από τα άκρα δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μωραίτη.

Ο Όλυμπος από την πλευρά του πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και σίγουρα οι παίχτες του Δ.Αντωνόπουλου αν δείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια μαχητικότητα στα παιχνίδια που ακολουθούν σίγουρα θα έρθουν και οι βαθμοί που θα τους κρατήσουν στην κατηγορία.

Η Χαλκίδα ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι με το σουτ του Ζουλιώτη στο 6΄ να περνάει δίπλα από τα δοκάρια.

Στο 16΄ ο Τσολάκος σέντραρε από αριστερά με τους Γκιόκα και Σπανό να μη μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μετά τη πρώτη μισή ώρα παιχνιδιού εμφανίστηκαν επιθετικά με τον Κοκκάλα στο 32΄ να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Βασιλείου.

Ο Γκιόκας στο 36΄ ξεχύθηκε από τη δεξιά πλευρά κάνοντας την σέντρα για τον Σπανό  που δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι στο 40΄ βρέθηκαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Μωραίτη να έχει απάντηση στο πλασέ του Γκιόκα από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ο Α.Ο.Χ. συνέχισε να υπερέχει με τον Σπανό στο 55΄ να επιχειρεί τη σέντρα σουτ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι σε διάστημα δύο λεπτών στο 69΄-70΄ απείλησαν με τον Κοκκάλα να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια και τον Βασιλείου αμέσως μετά να πέφτει σωτήρια στα πόδια του Μπασούκου που ήταν έτοιμος να πλασάρει.

Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 75΄ όταν ο Τρεπεκλής μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή σούταρε με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στην αγκαλιά του Μωραίτη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κ. Χουλιάρας με τον Α.Ο.Χ. να έχει πολλά παράπονα κυρίως στο πειθαρχικό κομμάτι αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις το δυναμικό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Βοηθοί του ήταν οι Κωνστάντιος – Παππάς

Όλυμπος Γυμνού ( Δ.Αντωνόπουλος): Χ.Μωραίτης, Τριανταφύλλου, Κουσερής (77΄Ρόγκας) Ρουμπής, Τσουμάνης, Θ.Μωραίτης (85΄Τσούμαρης) Τοπάλι, Θανάση,Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος

Α.Ο.Χαλκίς (Κ.Γκατζέλης): Βασιλείου, Κολιόπουλος, Τσολάκος, Γεωργίου, Τσολάκος, Σπυράκης, Ζουλιώτης, Καραχάλιος ( 55΄Τρεπεκλής) Σπανός (80΄Τσατσαρώνης) Μαστροκώστας (71΄ Χαλιώτης) Γκιόκας

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ