Σε έναν αγώνα που θα έκρινε κατά πολύ την υπόθεση σωτηρία ο Όλυμπος Γυμνού επικράτησε του  Κυπελλούχου Ευβοίας Ηρακλή Ψαχνών με 2-0 και πλέων μόνο με θαύμα δεν θα μείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι ήθελα την νίκη και με άριστη φυσική κατάσταση, πολύ καλή τακτική, δύναμη και πάθος στο παιχνίδι τους πήραν τα ηνία και απείλησαν την εστία του Ανδρούτσου.

Από την μεριά του ο Ηρακλής Ψαχνών είχε μία ανούσια κυκλοφορία της μπάλας χωρίς καλή πάσα στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τον σκορ με τον φυσικό αρχηγό της ομάδας του τον Δημήτρη Ντούρμα να κάνει κίνηση «Pivot» σαν καλαθοσφαιριστής και με ωραίο συρτό σουτ έκανε το 1-0 στο 70′ λεπτό του αγώνα.

Και σφράγισαν την νίκη με τον νεαρό Γιάννη Σταματούκο στο 81′ να περνά «όλο» τον Ηρακλή Ψαχνών με μία τρομερή ατομική ενέργεια που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο και με διαγώνιο σούτ να κάνει το 2-0 στο 81′ του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Σπύρου Γκάβαλη στο πρώτο μέρος που βρήκε τον τερματοφύλακα Μωραίτη σε ετοιμότητα να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 21′ λεπτό όταν ο Κοτρογιάννης έβγαλε τετ-α-τετ το Σπύρο Αργύρη και αυτός με πλασέ σημάδεψε την αριστερή κάθετη δοκό της εστίας του Ανδρούτσο.

Η διαιτησία του Γιώργου Σέγκου ήταν άριστη όπως και των συνεργατών του Χατζηκαμαγιάννη και Σοφίου.

Δυστυχώς με τα το τέλος του ματς διάφοροι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι αμαύρωσαν την τεράστια νίκη της ομάδας του Ολύμπου Γυμνού, αφού προπηλάκισαν τους παίχτες του Ηρακλή Ψαχνών κατά την έξοδο τους προς το πούλμαν της ομάδας.

Είναι πολύ λυπηρό το 2017 να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε αγώνες ποδοσφαίρου, οι συμπεριφορές αυτές αδικούν την μεγάλη νίκη της ομάδας του Ολύμπου Γυμνού και θα πρέπει η διοίκηση του Ολύμπου να διώξει και να απομακρύνει από το γήπεδο αυτούς όποιοι και αν είναι.

Θα ήταν άδικο να μην πούμε για την συμπεριφορά του Γιώργου Κρόκου και του Σπύρου Σταματούκου που έκανα ότι ήταν δυνατόν για να μην γίνουν και χειρότερα.

Επίσης περιμένω με αγωνία την έκθεση του Παρατηρητή Βασίλη Γουρνή που πραγματικά ήταν άψογος σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα.

Επίσης θα δώσω μία συμβουλή στον νεαρό ταλαντούχο τερματοφυλακα Κώστα Ανδρούτσο να μην αδικεί τον εαυτό του με τέτοιες συμπεριφορές όσο και αν προκληθεί.

Όλυμπος Γυμνού(Γ.Κρόκος):Μωραϊτης Χ., Κηρύκος, Κιούσης,Ρουμπής Α, Ξουρής, Ζαχαριάς Γ.(91′ Μωραϊτης Ν.), Σταματούκος, Αργύρης Η, Κοτρογιάννης (90′ Κουσερής), Ντούρμας,  Αργύρης Σ. (89′ Χ. Ζαχαριάς).

 

Ηρακλής Ψαχνών(Τ. Σπυρόπουλος): Ανδρούτσος, Ντούμας, Δούλος, Μαρίνος, Κ. Μπουρνάζος (88′ Κικίδης), Γκούρλας, Σκριβάνος Π. τ Λ. (74′ Μουτουσίδης), Τουρκοχωρίτης, Μαναρίτσας Σκριβάνος Π του Δ., Γκάβαλης (55΄ Παππάς).