Του πάει καλύτερα το Κύπελλο Ευβοίας του Όλυμπου Γυμνού  που με 1-0 επικράτησε της Καρύστου και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Με υπηρεσιακό προπονητικό διδύμου τους Βασίλη Σταματούκο και Βαγγέλη Σταματούκο οι γυμνιώτες είχαν νέα πρόσωπα τον φυσικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Ντούρμα που απέχει λόγω φόρτου εργασίας και τον “φοιτητή” Δημήτρη Κουσερή , είδαν το σοκ της παραίτησης Π. Κοντογιάννη να κάνει καλό στην ομάδα και να παίρνει την πρόκριση απέναντι σε ένα φιλόδοξο την φετινή περίοδο αντίπαλο σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ευβοίας.

Η Κάρυστος με τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα με το Καλοχώρι Παντείχι έδειξε να μην μπορεί ακόμα να αναπληρώσει τον κενό του Ρούσσου, και το “rotasion” vπου έκανε ο προπονητής Ηλία Οικονομίδης δεν βγήκε.

Είχε κατοχή ευκαιρίες αλλά ήταν φλύαρη προς την εστία του εξαιρετικού για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα τερματοφύλακα του Ολύμπου Γυμνού Χρήστου Μωραίτη.

Τον αγώνα σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Κώστα Κωνστάντιο και Γιώργο Πασχαλίδη.

Όλυμπος Γυμνου(Βασίλης & Βαγγέλης Σταματούκος ):Μωραΐτης Χ., Παρασκευάς, Κοντογιάννης, Τσουμάνης,Μωραΐτης Θ., Φτούλης (67′ Κουσερής, 79′ Σακκής), Ντούρμας, Ρόγκας (53′Αργύρης Σπ.), Ντουλελλάρι, Κοτρογιάννης, Μιχελής.

Κάρυστος(Ηλ.Οικονομίδης):Ραβιόλος Π., Παπουτσής, Γεωργιόπουλος (46′ Σφυρίδης), Ματζώρος (46′ Ποδαράς), Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Νταουτλάρι (79′ Thaci), Μπιθικούκης (63′ Ραβιόλος Περ.), Κ. Ρουκλιώτης (46′ Γ. Ρουκλιώτης), Σούλας, Μπούσουλας.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ