Με 1-4 επικράτησε ο Ληλας Βασιλικού του Όλυμπου Γυμνου παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Ρόγκα με εμφάνιση βγαλμένη από την ένδοξη ιστορία της παρά τα προβλήματα τραυματισμών και καθυστερήσεις ποδοσφαιριστών λόγω κακοκαιρίας, πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη  του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι  του Δημήτρη Αντωνοπουλου παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και ηττήθηκαν σε ένα αγώνα που ήταν καθοριστικός για την υπόθεση σωτηρία.

Τα γκολ του Ληλα Βασιλικου πέτυχαν οι Μολές, Ντάλντι, Παναγιώτου,  Νεστουράι ενώ για τον Όλυμπο Γυμνού είχε μειώσει προς το παρόν σε 1-3 ο Κοκκάλας.

Τον αγώνα σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Δαυίδ Πριόνα και Περικλή Δελχά.

Όλυμπος Γυμνού(Δ.Αντωνόπουλος): Χ. Μωραΐτης, Σ. Θανάσι, Σακκής (52′ Αγγελάκης), Ρουμπής, Τριανταφύλλου, Θ. Μωραΐτης, Κουσερής, Τοπάλι (39′ Τρεγκάι), Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος (83′ Μητρολιός).

Λήλας Β.(Ν.Ρόγκας): Λεοντής (30′ Αγραφιώτης), Τσολάκος, Ευαγγελινός, Κουσερής, Μολές (20′ Νεστουράι), Καρβελάς (20′ Τσαμπούρης), Μπενέτος, Μικράκης, Θωμόπουλος (20′ Ντάλντι, 77′ Μανικιώτης), Αλεξίου, Παναγιώτου.