Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο που δεν προδίκαζε τι θα συμβεί στο β’ ημίχρονο ο Λήλας Β. επικράτησε του Ολύμπου Γ. με 2-3 πετυχαίνωντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Τάσου Ταυταρίδη έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Κανάνι και τον Αντώνη Τζαφέρο συν τις προσθήκες των Χαζαρίδη και Καραλή έδειξε άρδην μεταμορφωμένη σε σύγκριση μετά δύο πρώτα παιχνίδια προ το καλύτερο κατακτώντας το “διπλό” σε μία δύσκολη έδρα από μία ομάδα με τους ίδιους πάνω κάτω στόχους.

Για τον Όλυμπο Γυμνού που παρουσιάστηκε στο γήπεδο με αλλαγή τερματοφύλακα με τον Μωραίτη να μπαίνει στην θέση του Μπασινά που προερχόταν από τραυματισμό, γκρέμισε ότι έχτισε τις δύο πρώτες αγωνιστικές μιας και με βαθμό η βαθμούς θα παρέμεινε σε υψηλά βαθμολογικά στρώματα, προσπάθησε μετά το 0-3 να γυρίσει το ματς ανορθόδοξα αλλά ο Λήλας άντεξε και πήρε την δίκαιη νίκη.

Στο 50′ ΓΚΟΛ για τον Λήλα Β. μετά από σέντρα του Κανάνι ο Τσουμάνης με προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του κάνοντας με αυτογκόλ το 0-1 για τον Λήλα Β.

Στο 54′ ΓΚΟΛ για τον Λήλα Β. ο Κανάνι με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2 παγώνοντας το Γυμνό, και δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 63′ ΓΚΟΛ για τον Λήλα Β. μετά από ωραία προσωπική ενέργεια του Κανάνι και σου έγινε το 0-3 με την νίκη να κλειδώνει για τον Λήλα Β.

To τρίτο του Λήλα Β. αφύπνισε τους γηπεδούχους που αρχικά στο 65′ με κεφαλιά του Ντούρμα έκανε το 1-3.

Ο Ολυμπος Γ. έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ πρώτα με τον Σπύρο Αργύρη στο 67′ όταν η σέντρα του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασίου, και  στο 68′ με το Ηλία Αργύρη να σταματιέται εντυπωσιακά από τον εξαιρετικό Αναστασίου που κράτησε το 1-3.

Το 2-3 για τον Όλυμπο Γυμνού ήρθε κάπως αργά με τον νεαρό Γιώργο Ρουμπή στο 88′  

Άριστη η διαιτησία του κ. Γκάτσου και των βοηθών του Δελχα και Χασανδρα.

Ολυμπος Γυμνού (Παν. Κοντογιάννης): Μωραΐτης, Τσούμαρης, Σακκής (46′ Κοτρογιάννης), Δαμπάνης, Τσουμάνης (65′ Κουτσαυλής), Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Ζουρμπουλής (66′ Ρουμπής), Σταματούκος, Κηρύκος (46′ Σπ. Αργύρης), Αποστόλου.

Λήλας Β.(Τ.Ταυταρίδης): Αναστασίου, Ευαγγελινός (80′ Καρβελάς), Καραλής, Χαζαρίδης (94′ Λάμτσε), Κικίδης, Τζαφέρος, Παπίλας, Κούκα (85′ Βάθης), Στρατής, Κανάνι, Αναγνώστου.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ