Με την τέλεση του αγιασμού από τον Αρχιμανδρίτη Ρωμανό Μπασινά ξεκίνησε και επίσημα η ποδοσφαιρική χρονιά για τον Όλυμπο Γυμνού.

Με μπροστάρη τον πρόεδρο Β.Χαινά και σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας ο Όλυμπος ξεκινάει τη νέα σαιζόν με στόχο την γρήγορη σωτηρία και ένα καλό πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα στηριζόμενος ΄όπως πάντα στα δικά του παιδιά.

Ο προπονητής Π.Κοντογιάννης μετράει τέσσερις αποχωρήσεις από τον περσινό κορμό.Οι Μπισμπικόπουλος,Παριανός,Τρεγκάι και Σακκής δεν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Όλυμπου ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή φρόντισαν να αναπληρώσουν τα κενά φέρνοντας στο Γυμνό  οχτώ ποδοσφαιριστές με τον κόουτς Κοντογιάννη να ευελπιστεί σε ακόμη δύο με τρεις προσθήκες.

Στο δυναμικό του Ολύμπου  προστέθηκαν οι Κοτρογιάννης, Αποστόλου, Μπαρώτας που επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη,Τρίκκας, Π.Ζουρμπουλής, Δαμπάνης, Α.Κοντρατζίου και  Χουχούμης.

Αξίζει να αναφέρουμε η καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου με αποτέλεσμα στη φετινή προετοιμασία να μετέχουν τέσσερις νεαροί με την φιλοδοξία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους.

Ο Π. Κοντογιάννης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα λόγω εργασίας των παιχτών καθώς και πως αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν θέσει ως προτεραιότητα τα μαθήματά τους.

Τέλος σημαντική είναι η απουσία του Α.Ρουμπή ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του.