Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,
Ανακοινώνεται ότι μετά από αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις αποφασίστηκε ομόφωνα η παραίτηση των μελών του Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού.
Δυστυχώς, οι οικονομικές, κοινωνικές και υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και διεθνώς δεν μας επιτρέπει να αναπτύξουμε όλες τις δυνατότητες και τους πόρους (ανθρώπινο δυναμικό κ.λπ.) που έχουμε στη διάθεσή μας στο βαθμό που επιθυμούμε.
Με την παραίτησή μας εγκαίρως, έχουμε την πεποίθηση ότι δίνεται η δυνατότητα σε όσα άτομα επιθυμούν και να ενδιαφέροντα για το μέλλον της ομάδας, να συμμετάσχουν στις εκλογές και να αναδειχθεί νέο Δ.Σ. που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ομάδας μας.
Στο πλαίσιο αυτό επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χορηγούς μας, τους φιλάθλους μας, τους προπονητές, γυμναστές και ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε. Επίσης, ευχαριστούμε, τους εξωτερικούς συνεργάτες μας και τους δημοσιογράφους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις προχωράμε στη σύγκλιση της γενικής συνέλευσης, την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:00, στο γήπεδο Γυμνού.
Θέματα συνεδρίασης:
-Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.
-Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι και την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 και ώρα: 18:00.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή, 4 Ιουλίου και ώρα 11:00 στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid.
Μ’ εκτίμηση,
Το απερχόμενο Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού