Με 0-4 ο Ταμυναικός του Ολύμπου στο Γυμνό στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Ταμυναικού ανανεωμένη με νεα πρόσωπα έδειξε οτι και φέτος θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ευβοίας.

Με αρκετά ποιοτικό ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές (Μανδράκας,Κούτρας,Μαστροκώστας, Λάμπρου, Πιλάτης,Βρεττός, Κοκκάλας) και αρκετή ελπιδοφόρα πιτσιρικαρία συν τους απόντες Δήμου και Μάνο και Βασίλη Αναστασίου αν κερδίσει και το στοίχημα στην θέση του τερματοφύλακα ή αποκτήσει κάποιον έμπειρο γκολκίπερ τότε είναι ικανός για πολλά πράγματα, άλλωστε υπάρχει μία διοίκηση που απλά τα έχει όλα έτοιμα και κομπλέ στην ώρα τους πράγμα σημαντικό για την εποχή που διανύουμε.

Ο Όλυμπος Γυμνού με πολλά νέα παιδιά δείγμα ότι στην Γυμνού υπάρχει ταλέντο και πολύ, με ποδοσφαιριστές εκτός Γυμνού που διψούν για μπάλα και να αναδειχθούν.

Ο προπονητής του Ολύμπου Γυμνού Παναγιώτης Κοντογιάννης έχει δύσκολο έργο παραμονής και το ξέρει καλά,  αλλά έχει και ένα μεγάλο συν οτι μπορεί να φτιάξει μία ομάδα με ηρεμία, μια ομάδα που θα χτιστεί από την αρχή και αν καταφέρει να πετύχει την σωτηρία θα είναι σαν να πήρε  πρωταθλήτρια έχοντας βάλει και γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Τα γκολ πέτυχαν για τον Ταμυναικό Μαστροκώστας, Ρέτσας, Θανάσης, Σταμέλος

Όλυμπος Γυμνού(Π.Κοντογιάννης): Γιαννούλης, Παρασκευάς, Κοντογιάννης, Μπαρώτας, Μωραίτης Θ., Ζουρμπουλής, Ρόγκας, Καρλατήρας, Κοτρογιάννης, Φτούλης, Μιχελής.

Αγωνίσθηκαν και οι : Μωραίτης Χρ., Μητρολιός, Μακρυγιάννης, Κοκκάλας, Τοπάλι, Αγγελάκης, Τσουμάνης, Αργύρης Σπ.

Ταμυναικός(Δ.Αντωνόπουλος): Κελάι, Σκανδάλης, Πιλάτης, Βελάετης, Φωτιάς, Μεταξάς, Ποδάρας, Πέππας, Λάμπρου, Μαστροκώστας, Θανάσης.

Αγωνίσθηκαν και οι : Σολάκου, Χοτζόλι, Μακρής, Σταμέλος, Πομάρες, Κοκκάλας, Καρβουνιάρης, Ρέτσας, Ζωντός, Κιούσης.

Τον αγώνα σφύριξαν οι Γιάννης Κηρύκος, με συνεργάτες τους Νικολάου και Γεωργαρά.