Αναμφίβολα η σύνταξη της παρούσας ανακοίνωσης δεν αποτελεί μόνο τυπική υποχρέωση ενός αθλητικού σωματείου που το συνδέει τόσα πολλά με τον Νίκο Δαφνή αλλά πρωτίστως ηθική και ιστορική γιατί μεταξύ άλλων ο Νίκος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου και πέρα απ’ αυτό ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης με αξίες και αρχές που όλοι γνωρίζουμε ότι υπηρέτησε μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, που δυστυχώς ήταν σύντομη.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στους οικείους του. Ο εκλιπών υπήρξε μία εμβληματική προσωπικότητα στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και η απώλειά του το κάνει πιο φτωχό και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό για όλους μας.

Θα μπορούσαν να αναφερθούν πολλά στοιχεία για τη διαδρομή του Νίκου ως παράγοντα και ανθρώπου. Επισημαίνονται ενδεικτικά κάποια απ’ αυτά:

Ο Νίκος Δαφνής ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ από το 2007, Αντιπρόεδρος Ν. Εύβοιας στη τελευταία σύνθεση και μέλος πολλών Επιτροπών (Μικτών Ομάδων, Κυπέλλου Εύβοιας και Παρατηρητών). Ήταν πάντοτε κοντά σε όλα τα αθλητικά σωματεία και με τη ψυχραιμία, νηφαλιότητα και εντιμότητά του έβρισκε λύσεις και έδινε προτάσεις όπου και όποτε ήταν αναγκαίο.

Στη σύζυγό του Βαγγελίτσα, στα 2 παιδιά του, Γιώργο και Ελένη και στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και είμαστε δίπλα τους ψυχικά και νοητικά.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού αποφάσισε:

1. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, αύριο Τρίτη 30/4 στις 11, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας
2. Να κατατεθεί στεφάνι
3. Να συνταχθεί συλλυπητήρια ανακοίνωση
4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας το Σάββατο, 04/05/2019, στο γήπεδό μας

Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε.

Αιωνία του η μνήμη.

Μ’ εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού
Ο προπονητής
Ο γυμναστής
Οι ποδοσφαιριστές
Το φίλαθλο κοινό του χωριού μας