Η Διοίκηση του Όλυμπου Γ., μετά το ″συναινετικό διαζύγιο″ με τον Χαλκιδέο προπονητή Γιάννη Οικονόμου, προχώρησε στην αναπλήρωση της θέσης του τεχνικού…

Ανάμεσα στα άλλα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει, ότι…

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ

Με την ανακοίνωση αυτή το ΔΣ ενημερώνει, το φίλαθλο κοινό, ότι τη θέση του προπονητή του ανδρικού Τμήματος στον Όλυμπο Γυμνού στην Α΄ ΕΠΣΕ, αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Κοντογιάννης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ειδικότερα τονίζεται ότι, ο Παναγιώτης Κοντογιάννης είναι κάτοχος διπλωμάτων UEFA C΄ και UEFA Β΄. Έχει μεγάλη και πολυετή προπονητική εμπειρία στις Ακαδημίες των ομάδων, Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού, Ταμυναϊκός, ΑΟ Αυλωναρίου, Αμαρυνθιακός, ΑΕ Ληλαντίου και του Αίολος. Σαν προπονητής τερματοφυλάκων έχει συνεργαστεί στην Γ΄ εθνική με τις ομάδες του Ταμυναϊκού, του Α.Ο. Χαλκίς, του Α.Ο. Κύμης, του Απόλλωνα Ερέτριας και στον Όλυμπο Γυμνού.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ

Άμεσος συνεργάτης του Παναγ. Κοντογιάννη στον τομέα της φυσικής κατάστασης, θα είναι ο Βασίλης Σταματούκος, απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος είναι ταυτόχρονα υπεύθυνος των ακαδημιών του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και γυμναστής στον Απόλλωνα Ερέτριας στη Γ΄ Εθνική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Όλυμπου Γυμνού εύχεται στον Παν. Κοντογιάννη και τον Βασ. Σταματούκο καλή αρχή και επιτυχία στο έργο τους, να ευοδωθούν οι κοινοί στόχοι, των δύο πλευρών και τους ευχαριστεί για την συνεργασία.