Νικητής, έφυγε από το Γυμνό ο ΑΟΝΑ, που έχασε πολλές ευκαιρίες να νικήσει με ακόμη μεγαλύτερο σε εύρος σκορ.
Το παιχνίδι:
Ο ΑΟΝ Αρτάκης ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Καραντάκη.
Από την άλλη ο Όλυμπος Γυμνού δεν κλείστηκε στην περιοχή του αλλά επέλεξε να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες είχε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.
Στο 40’ , η πίεση των «Αρτακιανών» καρποφόρησε, όταν ο Καραντάκης σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 55’ η εκτέλεση φάουλ του Θωμά βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Σακκή.
Την ίδια εξέλιξη με την προηγούμενη φάση είχε και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαλαμπάνης, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τρίτο δοκάρι για τον ΑΟΝΑ στο 80’, από το σουτ του νεοαποκτηθέντα Βαλκάνου.

Δύο καλές ευκαιρίες είχε και ο Όλυμπος, όμως ο Νίκος Σακκής ήταν άστοχος.
Τελικά το 0-2 ήρθε στο 86’, με το δεύτερο γκολ του Καραντάκη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού στην μνήμη του Μπάμπη Παπαδήμα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολύμπου Γυμνού και το Ολυμπιακού Χαλκίδας, που έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Α. Σακκής, Ε. Κιούσης (92′ Μιχελής), Ν. Σακκής, Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Τσούμαρης, Ντούρμας, Κουτσαυλής, Ηλ. Αργύρης, Κηρύκος (89′ Γ. Ρουμπής), Μήτρου (46′ Καρλατήρας).

ΑΟ Ν. Αρτάκης (Βαγγέλης Ζέρβας): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς (89′ Λούρος), Τσούτης, Μπελίτσος, Τουρκοχωρίτης (84′ Λειβαδίτης), Καραντάκης, Τσομπάνης (69′ Κούκα), Νικολάου (58′ Βαλκάνος).
Διαιτησία: Πόγκας, Κωνστάντιος- Τσιφλάκος.