*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Δημήτρης Φραγκούλης

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες! Ειδικά για τους γηπεδούχους του Όλυμπου Γυμνού, που δεν είχαν ΄΄γευθεί΄΄ την χαρά της νίκης!
Φανερά αγχωμένες και οι δύο ομάδες, λόγω της βαθμολογικής τους θέσης, προσπάθησαν φιλότιμα, αλλά με εκατέρωθεν λάθη, με τους γηπεδούχους να κάνουν τα λιγότερα και να φτάνουν δίκαια στην νίκη, εκμεταλλευόμενοι τα επιπόλαια λάθη των αντιπάλων τους!
Το Αυλωνάρι, ήταν πιο κινητικό όμως ΄΄πλήρωσε΄΄ τα λάθη των παικτών του, ενώ δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ, με αξιώσεις παρά τις όποιες καλές ευκαιρίες που είχε!
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη και σημαντικότατη νίκη τους στο πρωτάθλημα, αλλά και ισόβαθμους με τους φιλοξενούμενους, που προβλημάτισαν με τα λάθη και την δυστοκία τους!
*οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:

  • 10’ ο Μπαρώτας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή, πέρασε από πολλά πόδια αμυνομένων, που δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο προωθημένος Τριανταφύλλου, με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίκτυα και έκανε το 1-0!
  • 21’ από πλάγια δεξιά στην περιοχή ο Τσιάκος πιάνει δυνατό σουτ, για ν’ αποκρούσει εντυπωσιακά ο Χ. Μωραΐτης…
  • 37’ σουτ του Κοκκάλα, μπλοκάρει αποτελεσματικά ο Μπασινάς!
  • 41’ ο Ντραγκότι, βρίσκει πολύ ωραία τον Γλυκό, μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια, ο τελευταίος πιάνει δυνατό σουτ για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ…
  • 45+1’ από κόρνερ του Τσιάκου, ο Παππάς πιάνει δυνατή κεφαλιά, για να μπλοκάρει σωτήρια ο Χ. Μωραΐτης!
  • 45+2’ λάθος των αμυντικών του Αυλωναρίου, ο Μπαρώτας βγαίνει μόνος σουτάρει όμως άουτ…
  • 45+3’ επιπόλαιο μαρκάρισμα του Μαστροκώστα, και ανατρέπει τον Στέφ. Θανάση, πέναλτι, που εκτελεί εύστοχα ο Κοκκάλας και κάνει το 2-0!
  • 54’ καλοχτυπημένο φάουλ του Τσιάκου λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
  • 67’ ο Στέφ. Θανάση από δεξιά και από καλή θέση, σουτάρει για να διώξει αποτελεσματικά ο Μπασινάς…
  • 89’ ο Κρόκος κερδίζει την μπάλα έξω από την περιοχή, πασάρει πολύ ωραία στον Μαστροκώστα μέσα στην περιοχή, όμως ο Χ. Μωραΐτης έπεσε και έδιωξε σωτήρια…
  • 90+4’ ο Παππάς ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, πέναλτι, το εκτελεί ο Μπασινάς, ο Χ. Μωραΐτης αποκρούει, όμως ο διαιτητής, σωστά, διατάζει επανάληψη, γιατί ο πορτιέρε του Ολύμπου, είχε βγεί πολύ έξω από το τέρμα του…! Αυτή τη φορά ο Μπασινάς είναι εύστοχος και κάνει το 2-1!

Διατητής ο Γιώργος Τουλούμης, με συνεργάτες τους Γιάννη Κελεπούρη και Γιώργο Κοντογιαννίδη.

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χρ. Μωραΐτης, Αντ. Ρόγκας, Δ. Κουσερής, Αντ. Ρουμπής, Τριανταφύλλου, Αλ. Θανάσι, Στεφ. Θανάσι (70′ Σακκής), Αθ. Μωραΐτης (60′ Τοπάλι), Κοκκάλας, Μπαρώτας (92′ Ζαχαριάς), Μπασούκος (90+2′ Αγγελάκης).
*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Κ. Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Μάλλιος (87′ Ντουλελλάρι), Γλυκός (87′ Γ. Κούκης), Κ. Πόγκας (60′ Γκιούλι), Ν. Παναγιώτου (53′ Κρόκος), Ντραγκότι, Τσιάκος (81′ Μπάρντι).