Νίκη από την άσπρη βούλα για τον Ελλήσποντο σε παιχνίδι προετοιμασίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα έχουν ίδιους στόχους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Λαμψακιώτες του Κώστα Καλλιμάνη χάρη στο γκολ πέναλτι του Κώστα Ντούμα στο 80′ μετά από ανατροπή του Χρήστου Μωραίτη στον αρχηγό του Ελλήσποντου Αντώνη Νικολάου.

Ο Όλυμπος Γυμνού του Παναγιώτη Κοντογιάννη ξεκίνησε παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα με τον Ταμυναικό με τους Αποστόλου, και Γ. Ρουμπή να αποτελούν ευχάριστη αγωνιστική εκπληξη για τον προπονητή του , ενώ κάτω από τα γκολποστ θέση βασικού πήρε ο Κώστας Μπασινάς.

Για πρώτο φιλικό αγωνίσθηκε με την φανέλα του Ολύμπου Γυμνού ο Κώστας Τσουμάνης δείχνοντας ότι όταν θα είναι στην γνωστή του αγωνιστική κατάσταση θα είναι αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν μαζί με τον Κουτσαυλή.

Πολύ καλά στοιχεία για τον Όλυμπο Γυμνού εδειξαν οι Δαμπάνης, και Ζουρμουλής Π. σταθερές αξίες οι Ντούρμας Β. Κιούσης, Κηρύκος Ηλίας κ Σπύρος Αργύρης .

Απόντες ο στρατευμένος Αντώνης Κοτρογιάννης, ο Αντωνης Ρουμπής που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του, και ο Νίκος Σακκής λόγω εργασίας.

Για τον Ελλήσποντο του Κώστα Καλλιμάνη κάτω από το τέρμα ο σταθερός Πολύδωρος, στο δεξί άκρο της άμυνας με καλές και κακές στιγμές αλλά ευχάριστη εκπληξη αγωνιστική ο νεαρός Γυαλός, αριστερά ο Κοντάκης Δ., με στόπερ τον σχεδόν αλάνθαστο Αντ.Ντούκα και παρτενέρ του τον Χιούσκα που αναγκαστικά έπαιξε εκεί λόγω απουσίας του Τάσου Καρκαλή λόγω διακοπών.

Στο κέντρο πολύ τρέξιμο για τον Δημήτρη Φτούλη , με τον Ζαχαρία Κατσίμπρα να κάνει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, μπροστά τους ο πολύ κινητικός και αρχηγός της ομάδας κέρσισε και το πέναλτι Αντώνης Νικολάου.

Η επιθετική τριάδα φιλοξενούμενων με κορυφή των Κουζούλογλου που δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσει ο Κώστας Καλλιμάνης, ορεξάτοι αλλά με ημιτελής προσπάθειες ο Ανδρέας Μαρινος και ο σκόρερ Κώστας Ντούμας που έπαιξε και κορυφή σαν σέντερ φορ.

Απόντες από τον αγώνα οι Πύθουλας, Ανδ. Ντούκα, και ο τερματοφύλακας Βασιλείου με πρόβλημα που προέκυψε στην προθέρμανση.

Το αγώνα σφύριξε ο Γιώργο Κασομούλης με συνεργάτες τους Κώστα Κωνστάντιο και Γιάννη Σπανό.

Όλυμπος Γ.(Π.Κοντογιάννης): Μπασινάς, Β.Κιούσης, Αποστόλου, Κουτσαυλής, Δαμπάνης, Αργ. Ηλίας, Κηρύκος, Ντούρμας, Σπ. Αργύρης, Ρουμπής Γ., Ζουρμπουλής Π.

Αγωνίσθηκαν και οι : Τσουμάνης, Μωραίτης, Σκεμπές, Μπαρώτας, Κοκκάλας, Καρλατήρας, Κοντογιάννης, Ρόγκας, Μητρολιός.

Ελλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης): Πολύδωρος, Γυαλός, Κοντάκης Δ., Χιούσκα, Ντούκα, Φτούλης, Κατσίμπρας, Νικολάου, Κουζούλογλου, Ντούμας, Μαρίνος.

Αγωνίσθηκαν και οι: Μάλλιος, Βαρτζής, Μάλλιαρης, Ράλλης, Αλαφάκης, Ελευθεριάδης, Σιγανός, Νάνος.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Όλυμπος Γ.-Ελλήσποντος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ