Ήταν κομβικής βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι στο γήπεδο της Γυμνού, όπου ο τοπικός Όλυμπος, κυριολεκτικά ΄΄με την πλάτη στον τοίχο΄΄, υποδέχθηκε την Καστέλλα, που ουσιαστικά δεν ελπίζει σε κάτι και έτσι η ομάδα του Τάκη Ακριτίδη, παίζει χωρίς άγχος και με ΄΄…άγνοια κινδύνου΄΄!
Το άγχος χωρίς αμφιβολία ήταν με τους παίκτες του Παν. Κοντογιάννη, καθώς η νίκη ήταν μονόδρομος, για να πάρουν βαθμολογική ανάσα!

Ηλίας Αργύρης

 Δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή του α’ μέρους και συγκεκριμένα στο 44’ ο  Ηλ. Αργύρης, με ένα ΄΄ξερό΄΄ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζενέλι, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έδωσε στους συμπαίκτες του, μια μεγάλη ψυχολογική ντόπα, καθώς πήγαν με αυτό το 1-0 στ’ αποδυτήρια…
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο άνετοι, με το υπέρ τους 1-0 και προσπάθησαν να ΄΄κλειδώσουν΄΄ την πολύτιμη νίκη τους με ένα ακόμα γκολ !

Σπύρος Αργύρης

Αυτό  έγινε με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 60’, όταν ο Σπ. Αργύρης που είχε μπει σαν αλλαγή πριν από 4’, έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα κοντράρισε λίγο σε κάποιο πόδι αμυντικού της Καστέλλας, κατάληξε στο βάθος της εστίας του ανήμπορου, ν’ αντιδράσει Ζενέλι! Ήταν το 2-0 που έδιωξε εντελώς το άγχος από τους Γυμνιώτες!

Η Καστέλλα σε ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες και δυσκόλεψε τον αντίπαλό της σε μεγάλο βαθμό!
Ήταν μια νίκη και ένα 3ποντο-βάλσαμο για τον Όλυμπο που με άλλη ψυχολογία θα συνεχίσει τον μακρύ ακόμα δρόμο, που οδηγεί στην σίγουρη παραμονή στην Α’ ΕΠΣΕ.
Από την άλλη μεριά η Καστέλλα, φαίνεται να έχει αποδεχτεί την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, όμως με αξιοπρέπεια αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια και αναμφίβολα προσπαθεί να ΄΄φτιάξει΄΄ κάτι για το μέλλον…

Ο Βασίλης Βελέτζας ήταν ο διαιτητής του αγώνα με συνεργάτες τον Κώστα Δάλλα και την Διαμάντω Παπαθανασίου.

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γ. (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Αθ. Σακκής, Ε. Κιούσης, Ν. Σακκής, Ρουμπής, Κουτσαυλής, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Παριανός (86′ Καρλατήρας), Τρεγκάι (56′ Σπ. Αργύρης), Κηρύκος (83′ Μήτρου), Δεληγιώργης (69′ Τσούμαρης).

*ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Τάκης Ακριτίδης): Ζενέλι, Λεοντής (65′ Βάσσος), Γούσιας, Δεδεμπίλης, Κουβούσης, Βλάχος, Φιόλα (46′ Δημόπουλος), Θεόφ. Γραμματικόγιαννης (46′ Λαμάι), Παπαδόπουλος (80′ Καλυβίτης), Αν. Γραμματικόγιαννης, Αρχοντούλης.