Με 0-3 επικράτησε ο Ταμυναικός στο Γυμνό του τοπικού Όλυμπου και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντοβολη χωρίς να μαγέψει με την απόδοση της πήρε την νίκη χάρη στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της ομάδας του Ολύμπου Γυμνού.

Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου παρότι προσπάθησε προδόθηκε από τα στιγμιαία λάθη της , που μία ομάδα με την ποιότητα του Ταμυναικού δεν μπορεί να συγχωρήσει σε γενικές γραμμές ο Όλυμπος στάθηκε αρκετά καλά και όσο το σκορ ήταν 0-0 ή 0-1 το διεκδίκησε με αξιώσεις.

Στο 43’ ο Πίλατης βρήκε τον Βογιάτζή και αυτός με μπαλιά ακριβείας στο κέντρο της άμυνας του Ολύμπου Γ. βρήκε τον Γιάννη Μώρο που με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 74’ είχαμε την φάση του αγώνα  Βρέττος σούταρε μεσα από την μικρή περιοχή η μπάλα βρήκε τον Ρογκα που ήταν πάνω στην γραμμή ο διαιτητής Χούλιαρας έδειξε σωστά πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Τοπάλι και όχι στον Ρόγκα όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να αποβάλει λάθος παίχτη ο Πιλάτης ευστόχησε και έκανε το 0-2.

 

Στο 80’ από ασιστ του Βρέττου ο Κοτρογιάννης πλάσαρε το Μωραίτη κάνοντας το 0-3.

Το αγώνα σφύριξε ο Δημήτρης Χουλιάρας που έκανε το λαθος στην φάση της αποβολής  αλλά στο υπόλοιπο αγώνα ήταν πολύ καλος με συνεργάτες του Αντώνη Ιωάννου και Γιώργο Κοντογιαννίδη.

Όλυμπος Γυμνού(Δ.Αντωνόπουλος):  Χ. Μωραΐτης, Ρόγκας, Κουσερής (76′ Τσούμαρης), Τριανταφύλλου (84′ Μητρολιός), Τσούμαρης, Τοπάλι, Σακκής, Σ. Θανάσι, Κοκκάλας (84′ Γ. Παρασκευάς), Μπαρώτας, Μπασούκος (84′ Χ. Τρεγκάι).

Ταμυναικός(Β.Ντοβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης (84′ Πομάρες), Καρατζάς, Βασ. Αναστασίου, Μάνος Αναστασίου, Κοτρογιάννης, Βογιατζής (76′ Γ. Ντόβολης), Μπράχα (59′ Σταματούκος), Μώρος (84′ Πέππας), Βρέττος.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ