Με 1-3 επικράτησε ο Ταμυναικός στο Γυμνό σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας του τοπικού Ολύμπου Γυμνού.

Σε ένα φιλικό που οι ελλείψεις και οι ατυχίες με τραυματισμούς ήταν αρκετές οι δύο ομάδες προσπάθησαν και παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι δύο προπονητές Παναγιώτης Κοντογιάννης και Γιάννης Καρβέλης κοίταξαν “βαθεια” στο ρόστερ και έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Οι γηπεδούχοι του Ολύμπου Γ. χωρίς τους Κουτσαυλή, Τρίκα, Τσουμάνη αλλά με τον εξαιρετικό Κώστα Μπασινά κάτω απο τα γκολπόστ στο β’ ημίχρονο λειτούργησαν αρκετά καλά έβγαλαν φάσεις και έδειξαν να αφομοιώνουν τους νέους Δαμπάνη, Ζουρμπουλή Π. στην φιλοσοφία της ομάδας.

Σταθεροί πυλώνες τις ομάδας του Ολύμπου Γ. ο αρχηγός Δημήτρης Ντούρμας, ο ανεβασμένος Σπύρος Αργύρης, ο “νέος” Αντώνης Κοτρεογιάννης και ο πιστός στρατιώτης Βαγγέλης Κιούσης, ο πάντα πολύτιμος Σάκης Κηρύκος,  κουρασμένος και με λίγα κιλά παραπάνω ο ποιοτικός αριστερός μπακ του Ολύμπου Γ. Νίκος Σακκής που έχει το ελαφρυντικό της εργασίας του, τέλος ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Παναγιώτη Κοντογιάνη η παρουσία δύο εξαιρετικών τερματοφυλάκων που είναι και γηγενής με τους Χρήστο Μωραίτη και Κώστα Μπασινά να δείνουν μάχη για τον “ΑΣΣΟ” στο αρχικό σχήμα.

Θα ήταν παράλειψη βέβαια να μην αναφερθούμε στην σπουδαία πιτσιρικαρία που έρχεται από πίσω δείγμα της καλής δουλειάς στις Ακαδημίες του Ολύμπου Γυμνού.

Ο Ταμυναικός έδειξε πραγματικά μία “Λερναία Ύδρα” παιχτών τι και αν έλειπαν οι Βασίλης και Μάνος Αναστασίου , οι Κουτσαυλής, Νίκος Μιτακίδης επίσης, τι και αν τραυματίστηκε στο ζέσταμα ο Βρέττος, και ο Δημήτρης Αγγελάτος κατά διάρκεια του παιχνιδιού ο Γιάννης Καρβέλης είδε τους μικρούς Μεταξά, Πομάρες, Θανάσης(πέτυχε και γκολ), Δήμου, Σπυράκη και τους νεαρούς τερματοφύλακες Μιτακίδη Αντώνη και Τσαβαρη , να ανταποκρίνονται με στόφα μεγάλων και έμπειρων, αλλά και τους έμπειρους να καθοδηγούν με πατρική στοργή τους νεαρούς.

Από τους μεγάλους που αγωνίστηκαν πολύ κεφάτος ο Λάμπρου με κινήσεις και ένα τρομερό ακυρωθέν γκολ, πολυεργαλείο ο Νίκος Κούτρας και σαν στόπερ, θετικός βρίσκει τα πατήματα του σιγά σιγά ο Λεωνίδας Πιλάτης, γκολάρα πέτυχε και έδειξε τρομερά στοιχεία ο Νίκος Ζαχαριά, κινητικός ο Κόφι Γιαντομ, με καλές ατομικές στιγμές και γκολ από πέναλτι ο Γκέρσι Τόρα.

Το γκολ  για τον Όλυμπο Γυμνού το 1-0  σημείωσε ο Σπύρος Αργύρης , ενώ για τον Ταμυναικό ισοφάρισε ο Στέφανος Θανάσης, για να κάνει το 1-2 ο Νίκος Ζαχαριάς , και να κλείσει στο β’ μερος με πέναλτι ο Γκέρσι Τόρα το 1-3.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ολύμπου Γυμνού και προσωπικά τον Πρόεδρο Ευάγγελο Χαινά για την φιλοξενία του.

Το αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Κασομούλης με συνεργάτες τους νεαρούς Μαρίνο Θ. και Λειβαδιτάκη Ευαγ.

Όλυμπος Γυμνού(Π.Κοντογιάννης):Μωραίτης, Χουχούμης, Σακκής, Δαμπάνης, Κιούσης, Ζουρμπουλής, Ντούρμας, Κηρύκος, Αποστόλου, Κοτρογιάννης, Αργύρης Σπ.

Αγωνίσθηκαν και οι : Κοκκάλας, Μητρολιός, Αργύρης Ηλ., Μπαρώτας, Καρλατήρας, Κοντογιάννης, Ρόγκας, Κοντραζίου Αλμπέρτο, Μπασινάς,

Ταμυναικός(Γ.Καρβέλης):Τσαβαρής, Φωτόπουλος, Αγγελάτος, Κούτρας, Δήμου, Σπυράκης, Πομάρες, Μεταξάς, Λάμπρου, Ζαχαριάς, Θανάσης.

Αγωνίσθηκαν και οι : Χοτζόλι, Πιλάτης, Καραβάς, Μιτακίδης Αντ., Γιαντομ, Γκέρσι Τόρα.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα Όλυμπος Γ.-Ταμυναικός ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ