Ήρθε στον ΑΟΝΑ στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, της παρουσίας της ομάδας στην Γ’ Εθνική! Ο οπωσδήποτε ″μπαρουτοκαπνσμένος″ στα γήπεδα των Εθνικών κατηγοριών, Μίλτος Γκόφας, δεν δίστασε και ανέλαβε τους ″ερυθροκίτρινους″ της Αρτάκης, που ήταν σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση…
Στον ΑΟΝΑ ο Μίλτος Γκόφας, κοουτσάρισε την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι (ήττα με 1-0), με τον Αιολικό!

Μίλτος Γκόφας
Θανάσης Διγγελίδης

Ο κόουτς-Γκόφας και ο συνεργάτης του γυμναστής Θανάσης Διγγελίδης, μέσα σε 7 αγωνιστικές, μέσα από πολλές αντιξοότητες, αναποδιές και κόντρα διαιτησίες, κατάφεραν να φέρουν τον ΑΟΝΑ, μιά ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία! Στις 3 αγωνιστικές που απέμεναν (εντός με Κιθαιρώνα Καπαρελίου και Αήττητο Σπάτων και εκτός με ΑΕΚ Τρίπολης) ήταν σίγουρο ότι η ομάδα είχε τα φόντα, την ψυχολογία και τις δυνάμεις να κάνει το 3 στα 3 και κερδίσει πανηγυρικά και πανάξια την παραμονή!
Η διακοπή λόγω επιδημίας των πρωταθλημάτων, αλλά και η δίκαιη πέρα για πέρα απόφαση της ΕΠΟ, να παραμείνουν οι ομάδες που ήταν κοντά στην σωτηρία στην Γ’ Εθνική, ήρθε σαν επιβράβευση των προσπαθειών όλων εκεί στην Αρτάκη και κύρια του προπονητικού team, που πίστεψε στον στόχο που είχε μπεί…

Ήταν λοιπόν ″ηλίου φαεινότερο″, ότι η συνεργασία του ΑΟΝΑ με το δίδυμο Γκόφα-Διγγελίδη, θα συνεχιζόταν και για την νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό τελικά αποφάσισε η διοίκηση Γιάννη Βαγιάννη.

Με μια απλή ανακοίνωση ο ΑΟΝΑ έκανε γνωστή την συμφωνία να συνεχίσουν οι δύο πλευρές την συνεργασία τους:
″Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας μας με τον προπονητή Μίλτο Γκόφα  καθώς επίσης με τον γυμναστή Θανάση Διγγελίδη για την ποδοσφαιρική Χχρονιά 2020-2021..
Η ανανέωση της συνεργασίας μας είναι αποτέλεσμα της πίστης της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σοβαρότητας, εργατικότητας και επαγγελματισμού που διακρίνει τους κκ Μίλτο Γκόφα και Θανάση Διγγελίδη καθώς επίσης και επιβράβευση των κοινών προσπαθειών και προγραμματισμού μας, στους πολύ δύσκολους στόχους που τους είχαν τεθεί αναλαμβάνοντας την ομάδα σε πολύ δύσκολες συνθήκες που με με πίστη και όραμα υλοποιήθηκαν επιτυχώς την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.
Ευχόμαστε και στους δύο υγεία πάνω από όλα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες και αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.″