Ήρθε στην Εύβοια μετά από ένα μεταγραφικό σίριαλ αρκετών ημερών μιας και η ομάδα στην οποία αγωνίζονταν στα  Σκόπια ήθελα τα “ψηλά” της , ο Γυμναστικός Κύμης είχε κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα με το κοντέρ να δείχνει 6 ήττες 3 εντός και 3 εκτός και ήθελε έναν νέο ηγέτη για τον τελικό στο κλειστό της οδού Αρτάκης με τον Πανιώνιο που ερχόταν.

Με το καλημέρα ο Thad McFadden έκανε αυτό που ξέρει καλά φόρτωσε το καλάθι του Πανιωνίου με 35 πόντους 4/4 δίποντα, 7/11 δίποντα 6/6 βολές και έγινε ο ηγέτης της ευβοιώτικης ομάδας .

Ο Thad McFadden πήρε την Κύμη από το χέρι και την έστειλε μέχρι τα play off χάρισε μοναδικές στιγμές μπάσκετ στο φίλαθλο κοινό της Εύβοιας κάνοντας το να παραληρεί στο “Κλειστό Τάσος Καμπούρης” της Κανήθου.

Αγωνιστικά σε 20 αγώνες κανονικής περιόδου και δύο Play off με μ.ο πόντων τους 17,70 στην κανονική περίοδο και 18 στα play off .

Υπήρξαν βραδιές που ο Thad McFadden έκανε πράγματα που μας θύμιζαν παίχτες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και τον μαγικό κόσμο του NBA έκανε ρεκόρ δεκαετίας με τους 42 πόντους του στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου και οχτώ εύστοχα τρίποντα.

Είχε σε 20 από τους 22 αγώνες διψήφιο αριθμό πόντων οδηγώντας την ευβοϊκή στην καλύτερη θέση που κατέλαβε στα χρόνια που έμεινε στην Α1 μπάσκετ στην 8η θέση.

Ευχαριστούμε για όλα Thad McFadden