Η Αναγέννηση Μαντουδίου με τον Νίκο Κιαπέκο στην τεχνική ηγεσία πλέον συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς με την ομάδα του Μαντουδίου να έχει πρωταγωνιστικές και υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα έτσι προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον ”μπόμπερ” Παναγιώτη Σκριβάνο.

Ο Παναγιώτης Σκριβάνος όταν και αποχώρησε από τον ΑΟΝ.Αρτάκης τον περασμένο Ιανουάριο και μεταγράφτηκε στην ομάδα της Αναγέννησης Μαντουδίου ήταν πολύ επιδραστικός και καθοριστικός για την ομάδα του στο δεύτερο μισό της σεζόν προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο εμπειρότατος και ικανότατος επιθετικός αναμένεται να ηγηθεί στην γραμμή κρούσης της Αναγέννησης Μαντουδίου αφού πρόκειται για έναν πληθωρικό ποδοσφαιριστή και επιθετικό αφού πέραν της εκτελεστικής του ικανότητας που τον διακατέχει μπορεί να δημιουργήσει και για τους συμπαίχτες του.

Ο Σκριβάνος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Καντζούρα για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα έναν χρόνο.