Για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Β’ Ε.Π.Σ.Ε του 5ου ομίλου στο γήπεδο του Πάλιουρα αναμετρήθηκαν η Αναγέννηση Πάλιουρα και η ΑΕΚ Νέου Πύργου με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-2 και να συνεχίζουν το κυνήγι για την κατάληψη των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγεί στην άνοδο στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

Ήτανε ένα παιχνίδι όπου η υπόθεση νίκη κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ Νέου Πύργου να βάζει τις βάσεις νίκης σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήταν καλύτερη και ανώτερη από τον αντίπαλο πήγε στην ανάπαυλα με προβάδισμα 2 τερμάτων και παρότι αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλεξίου για εξύβριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκε άψογα τον αγώνα και κατάφερε εν τέλει να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας διεκδικώντας με πολύ μεγάλες πιθανότητες την κατάληψη δύο εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγεί στον προβιβασμό στην Β’ Ε.Π.Σ.Ε.

Στον αντίποδα η ομάδα της Αναγέννησης Πάλιουρα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου δεν είχε καλή αγωνιστική αγώνα στο χορτάρι με λανθασμένες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι αλλά και με λάθη στην αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να δεχτεί 2 τέρματα. Ενώ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή των φιλοξενούμενων μιας και δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους για να γίνει απειλητική.

Στην επανάληψη προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της απείλησε με καλύτερες προϋποθέσεις αλλά δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ που θα άγχωνε τον αντίπαλο. Με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα καταδικαστική μιας και έχασε τις μαθηματικές ελπίδες για άνοδο.

Εν τέλει το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κηρύκου με την ΑΕΚ Νέου Πύργου να παίρνει μια δίκαιη νίκη και με παίχτη λιγότερο για περίπου 70 λεπτά όντας καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στο 6′ σουτ του Βαγγ. Ευσταθίου εκτός περιοχής ο Φενερλής με απίθανη επέμβαση έδιωξε την μπάλα.

Στο 10′ ο Ντέντης θα κάνει την μπαλιά για τον Χουβαρδά μέσα θα κάνει και το σουτ με τον Μούσα να διώχνει την μπάλα.

Στο 17′ θα γίνει το 0-1 για την ΑΕΚ Νέου Πύργου όταν ο Ντέντης θα κάνει την μπαλιά για τον Χουβαρδά μέσα στην περιοχή θα πλασάρει τον Μούσα και θα ανοίξει το σκορ.

Στο 21′ η ΑΕΚ Νέου Πύργου θα μείνει παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλεξίου για εξύβριση.

Στο 31′ η ΑΕΚ Νέου Πύργου θα κάνει το 0-2 ήταν ο Τζιντοντάϊ στην μεσαία γραμμή που εκτέλεσε ένα φάουλ με βαθιά μπαλιά προς την αντίπαλη περιοχή η μπάλα θα περάσει από όλους εκεί θα βρεθεί ο Κυριάκος που με κεφαλιά θα προλάβει τον Μούσα στην έξοδο κάνοντας το 0-2.

Στο 52′ ο Κανάνι θα κάνει την μπαλιά για τον Βαγγ. Ευσταθίου το σουτ που έκανε ο Φενερλής έδιωξε την μπάλα.

Στο 61′ σουτ του Κανάνι εκτός περιοχής η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 83΄ο Φενερλής θα κάνει το βολέ προς την αντίπαλη περιοχή ο Ντέντης θα προλάβει στην έξοδο τον Μούσα η προβολή που έκανε η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 89′ ο Κομποθανάσης θα κάνει την μπαλιά για τον Ντέντη που θα σκάψει στα όρια της περιοχής τον Μούσα ο Χασάναγας προτού καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα παραχώρησε κόρνερ.

Διαιτητές: Κηρύκος Γ. – Πριόνας Δ. – Σέρρας Π.

Αναγέννηση Πάλιουρα(Παν.Μπερμπάτης): Μούσα, Κομποθανάσης(73΄Γουναρόπουλος), Παπασωτηρίου, Χασάναγας, Τσώκος(69′ Τσιμπός), Σταθαράς, Κανάνι, Νικ. Ευσταθίου(71΄Επιτροπάκης), Βλάχος, Μιχαήλ, Βαγγ. Ευσταθίου.

ΑΕΚ Νέου Πϋργου(Παύ.Φαράντος): Φενερλής, Σταμούλος, Μπασμπάνος, Αλεξίου(21′ αποβολή), Μαμάνης, Τζιντοντάϊ, Ντέντης, Κομποθανάσης, Χουβαρδάς, Κυριάκος(89′ Κομνηνός), Μαντής(53′ Σουρίλας).