Για την 8η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας του 2ου ομίλου στο γήπεδο του Πάλιουρα αναμετρήθηκαν ο ΑΟΑ.Πάλιουρα και ο Ερμήλιος Β’ με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 3-2.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήλθε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και με έντονη βροχόπτωση η ομάδα του ΑΟΑ.Πάλιουρα έφτασε στην νίκη χάρις στο καλό πρώτο ημίχρονο όπου ήτανε καλύτερη από τον αντίπαλο πέτυχε 3 γκολ και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο, τα νεαρά παιδιά του Ερμήλιου δεν παράτησαν το παιχνίδι μείωσαν στο σκορ, αλλά η ομάδα του ΑΟΑ.Πάλιουρα διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι και εν τέλει στο τέλος δεν κινδύνεψε από τον αντιπαλό του και έφτασε σε μια σημαντική νίκη.

  ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

6′ 1-0 ΓΚΟΛ! Ο Βαγγ. Ευσταθίου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπογιατζόγλου ο διαιτητής Δούκας έδειξε το σημείο του πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μιχαήλ και άνοιξε το σκορ.

31′ 2-0 ΓΚΟΛ! Ο Τζέγκα θα κάνει την μπαλιά και ο Τσιμπός με σουτ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

35′ 3-0 ΓΚΟΛ! Ο Τζέγκα γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή το πρώτο σουτ του Μιχαήλ θα σταματήσει σε αμυντικό, το νέο σουτ από τον Τσιμπό θα καταλήξει στα δίχτυα.

43′ 3-1 ΓΚΟΛ! Η μπάλα έφτασε στον Λιοπύρη μέσα στην περιοχή που με σουτ θα την στείλει στα δίχτυα.

61′ 3-2 ΓΚΟΛ! Ο Χότζα εκτέλεσε το φάουλ και ο Γαρέφαλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3′ Σουτ του Παπασωτηρίου ο Γκόρτζης θα μπλοκάρει την μπάλα.

18′ Σουτ του Βαγγ. Ευσταθίου έξω από την περιοχή ο Γκόρτζης μπλόκαρε την μπάλα.

21′ Ο Χότζα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Γαρέφαλος από το ύψος της μικρής περιοχής θα κάνει την προβολή με την μπάλα να περνάει άουτ.

29′ Ο Τζέγκα θα βρεθεί σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Γκόρτζη θα χάσει το κοντρόλ και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

33′ Σουτ του Κυριακίδη έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

50′ Σουτ του Σπυρόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.

54′ Ο Κούρος μέσα από την περιοχή θα κάνει το σουτ με τον Μούσα να διώχνει την μπάλα.

58′ Πολύ ωραία συνεργασία Βλάχου – Τσιμπού και Τσώκου το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή θα καταλήξει στο δοκάρι.

68′ Ο Τσώκος εκτέλεσε το φάουλ οι αμυνόμενοι έδιωξαν προσωρινά νέο σουτ του Τσιμπού η μπάλα πέρασε άουτ.

74′ Δυνατό σουτ του Τσιμπού έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

Διαιτητές: Δούκας Κ. – Σέρρας Π. – Αντωνίου Μ.

ΑΟΑ.Πάλιουρα(Γιώργος Δάβρης): Μούσα, Κομποθανάσης, Παπασωτηρίου(25′ λ.τρ. Επιτροπάκης), Γουναρόπουλος, Θαν. Τσώκος, Νικ. Ευσταθίου(82′ Χασάναγας), Τζέγκα(82′ Νικολάου), Βλάχος, Τσιμπός, Μιχαήλ, Βαγγ. Ευσταθίου(22′ λ.τρ. Βασ. Τσώκος).

Ερμήλιος Β’ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γκορτζής, Μπογιατζόγλου, Κωνσταντούρας(51′ Βεζιρτζόγλου), Κούρτι(39′ λ.τρ Πέτρου), Κατσανάς, Ελευθερίου, Σπυρόπουλος, Γαρέφαλος(74′ Κούκουζας), Λιοπύρης(46′ Κούρος), Χότζα, Κυριακίδης(74′ Κλαρούδης).