Παρελθόν αποτελούν απο τον ΑΟΝ. Αρτάκης δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι του ΑΟΝΑ τα τελευταία χρόνια οι Παναγιώτης Ταυταρίδης και Δημήτρης Χατζηστάμου.

Οι Παναγιώτης Ταυταρίδης και Δημήτρης Χατζηστάμου ήταν πολύ καθοριστικοί στις επιτυχημένες πορείες του ΑΟΝΑ σε Α’ Ε.Π.Σ.Ε και Γ’ Εθνική βοηθώντας σημαντικά στο να φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο την χρονιά που μας πέρασε και να φτάσουν στην 3η σερί κατάκτηση του τροπαίου. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές που βγήκαν μπροστά μετά τον υποβιβασμό του ΑΟΝΑ πριν από 2 χρόνια από την Γ’εθνική στο τοπικό για να επαναφέρουν την ομάδα και πάλι στις εθνικές κατηγορίες.

Επίσης ήταν δύο ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από το κοινό του ΑΟΝΑ τα τελευταία χρόνια. Πλέον είναι ελεύθεροι ποδοσφαιρικά να κάνουν το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης θέλει να ευχαριστήσει και να «αποχαιρετίσει» τους ποδοσφαιριστες μας ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΤΑΥΤΑΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για την πολυ επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε τα τελευταια χρόνια στον ΑΟΝΑ με πολλές επιτυχίες , χαρές και λύπες !!

Ο αμοιβαίος σεβασμός ο επαγγελματισμός μεταξύ μας και η αγαπη για το ποδοσφαιρο και την ομαδα μας ηταν η κυρια συνταγή της επιτυχούς συνεργασιας μας , να είστε πάντα γέροι και δυνατοί καλή Ποδοσφαιρική συνεχεια και σταδιοδρομία .

ΔΗΜΗΤΡΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ σας ευχαριστούμε απο την καρδια μας !!

Εκ του ΔΣ του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
Ο Προεδρος