Ο ΑΟΝ.Αρτάκης προχώρησε σε νέα μεταγραφή ενισχύοντας την επίθεση της καθώς απέκτησε τον Λεωνίδα Μεγάλο έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης.

Ο Λεωνίδας Μεγάλος επιστρέφει και πάλι για να φορέσει τα ερυθροκίτρινα έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του από τον ΑΟΝΑ καθώς την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Ελλοπιακού.

Στον ΑΟΝ.Αρτάκης κατά την πρώτη του θητεία ο Λεωνίδας Μεγάλος αγωνίστηκε για 3 χρόνια και σύνδεσε του ως έναν από τους πιο χαρισματικούς επιθετικούς που πέρασαν από την ομάδα, σκόραρε πάνω από 50 γκολ με την ερυθροκίτρινη φανέλα. Ο Λεωνίδας Μεγάλος ήταν από τους ποδοσφαιριστές που πριν από 3 χρόνια συνειδητά είχε ακολουθήσει την ομάδα και στο πρωτάθλημα μετά τον υποβιβασμό από την Γ’ Εθνική στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε. Και την χρονιά 2022-2023 πετυχαίνοντας 30 γκολ συνολικά εκείνη την χρόνια βοήθησε στο να κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου Ευβοίας.

Το απρόβλεπτο παιχνίδι του Λεωνίδα Μεγάλου αναμένεται να βοηθήσει πολύ σημαντικά επιθετικά στο παιχνίδι της ομάδας, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στην γραμμή κρούσης αλλά και ως ακραίος επιθετικός αλλά και πίσω από τον φορ. Προκειμένου ο ΑΟΝ.Αρτάκης να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μεγάλο Λεωνίδα για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025.

O Λεωνίδας Μεγάλος αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΥ τα προηγουμενα 3 Χρονια αγωνίστηκε με επιτυχια στην ομαδα μας ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ και στο παρελθον επισης με τις ομαδες των Α.Ο. Πόρου ( Γ΄εθνική ) Φωκικού ( Β’ και Γ’ Εθνική ) και Α.Ο. Μαυροματίου .
Του ευχόμαστε υγεία , δύναμη , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί .
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.