Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΟΝ.Αρτάκης  συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και σε πολύ υψηλό βαθμό οι ερυθροκίτρινοι προχώρησαν σε μία ακόμα μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς μιας και προχώρησαν στην απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου Νίκου Πάνου που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ελλήσποντο προσθέτοντας νιάτα και ταλέντο αλλά και μια κίνηση με παρόν και μέλλον.

Ο ΑΟΝ.Αρτάκης γεμίζει το ρόστερ του ενόψει της νέας χρόνιας σε μια χρονιά που έχει πάλι πρωταγωνιστικούς και υψηλούς στόχους που δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση και κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Super League2.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία μεταγραφής και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη ΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟ . 

Ο Νικος Πάνου (2005) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικος και τον προηγούμενο χρόνο αγωνιζόταν στην ομαδα του ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΛΑΜΨΑΚΟΥ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ15 Κ17 του ΠΑΟΚ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ .
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2024 – 2025.
Εκ του ΔΣ του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ