Ο ΑΟΝ.Αρτάκης προχώρησε σε νέο μεταγραφικό χτύπημα καθώς προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Γρηγόρη Νιφορόπουλου προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στα φτερά της επίθεσης με έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία από την Super League2 και την Γ’ Εθνική.
Ο Γρηγόρης Νιφορόπουλος στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε ΑΟ.Υπάτου, Διαγόρα Βραχνεϊκών, Ναυπακτιακό Αστέρα και Τηλυκράτη Λευκάδας και έρχεται για να προσδώσει ακόμα περισσότερο εμπειρία, ποιότητα και βάθος σε μια πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή προκειμένου ο ΑΟΝ.Αρτάκης να φτάσει στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Super League2.
Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την μεταγραφη και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Νιφοροπουλο Γρηγορη