Ο ΑΟΝ.Αρτάκης συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό της νέας χρονιάς με τον Γιώργο Κούτση στην τεχνική ηγεσία με τους ερυθροκίτρινους να προχωρούν σε νέο μεταγραφικό χτύπημα αυτή την φορά με την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Χάρη Κατσόγιαννη ενισχύοντας και θωρακίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μετόπισθεν.

Ο Κατσόγιαννης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει μια αξιόλογη καριέρα με εμπειρίες και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Β’ και της Γ’ Εθνικής αφού έχει αγωνιστεί στις ομάδες των Εθνικό Πειραία, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ολυμπιακό Β’, Ναυπακτιακό Αστέρα ενώ τα πρώτα του βήματα τα έκανε στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιά στις Κ17, Κ19.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΝ.Αρτάκης ο Χάρης Κατσόγιαννης πρόκειται και για έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να δώσει ύψος στα μετόπισθεν του ΑΟΝΑ αφού 1,88 μέτρα.

Ο ΑΟΝ.Αρτάκης από την άλλη προχωράει σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή προκειμένου να επιτύχει τους υψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Βαγιάννης αφού στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Super League2.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία μεταγραφής και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΗ . 

Ο Χαρης Κατσογιαννης (2003) αγωνίζεται ως Κεντρικος Αμυντικος και τον προηγούμενο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στην ομαδα του Εθνικού Πειραια στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες του ΤΗΛΗΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’ , ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ , ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βηματα στον Ολυμπιακο Πειραια στις ομαδες Κ17,Κ19 .
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2024 – 2025.
Εκ του ΔΣ του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ