Ο ΑΠΣ.Σταυρός με τον Νίκο Κιαπέκο συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την νέα χρονιά με την ομάδα του Σταυρού να προχωράει σε μία ακόμα ανανέωση ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ.

Ο Στέλιος Τζαμίχας ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Σταυρού και θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα χρονιά στην ομάδα της Μεσσαπείας.

Εκεί θα ανταμώσει και πάλι με τον προπονητή Νίκο Κιαπέκο θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του μαζί του καθώς οι δύο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Καστέλλας.

Ο Στέλιος Τζαμίχας αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και διακρίνεται για την ταχύτητα του στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα με τις ομάδες Λουκίσια, Ηρακλής Ψαχνών (Γ’ εθνική), Καστέλλα, Πολιτικά και τελευταία χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία με την ομάδα του Σταυρού.

Ο Στέλιος Τζαμίχας με την ταχύτητα του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του σε μια χρονιά που έρχεται όπου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Ε ο Σταυρός θέλει να κάνει μία καλύτερη από την χρονιά που ολοκληρώθηκε θέλοντας να τερματίσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας έχοντας απόλυτο στόχο να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πίνακα.