Ο Απόλλων Ερέτριας μετά από δύο χρόνια όπου έσωσε την κατηγορία στο ” τσακ” παραμένοντας και την νέα χρονιά στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε. Η νέα διοίκηση που εκλέχτηκε με πρόεδρο τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Πέππε συμφώνησε με τον προπονητή Γιώργο Κρόκο προκειμένου να αναλάβει τις προπονητικές τύχες του συλλόγου.

Ο Γιώργος Κρόκος κάνει δυναμικό comeback στους πάγκους μετά από έναν χρόνο απουσίας αναλαμβάνοντας τις τύχες του ιστορικού Απόλλων Ερέτριας όπου θέλουν να αφήσουν πίσω τις δύο δύσκολες χρονιές.

Ο γυμνιώτης κόουτς τις ομάδες στις οποίες έχει κοουτσάρει μέχρι τώρα έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής κάνοντας καλές πορείες στο πρωτάθλημα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Στον Απόλλων Ερέτριας επιστρέφει για την δεύτερη του θητεία μετά το επιτυχημένο μικρό πέρασμα 2015-2016, τώρα θα κληθεί να χτίσει τον Απόλλων Ερέτριας από την αρχή που θα έχει διάρκεια με παρόν και μέλλον και να αφήσουν πίσω τα δύο δύσκολα χρόνια.

Στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Γιώργο Πεππέ έδωσαν τα χέρια και επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών με τον έμπειρο κόουτς να σηκώνει ”μανίκια” για να δημιουργήσει ένα ρόστερ και μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του Απόλλων Ερέτριας.

Η ομάδα μας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή ΓΙΩΡΓΟ ΚΡΟΚΟ οποίος είναι αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας,

αρχικά από το επιτυχημένο πέρασμα του ως παίχτης για 2 σεζόν στην Δ Εθνική κατηγορία αλλά κι για το μικρό αλλά εξίσου επιτυχημένο πέρασμα του για μικρό χρονικό διάστημα από τον πάγκο της ομάδας την σεζόν 2015/16.

Η ομάδες που έχει διατελέσει προπονητής είναι ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΒΟΙΩΤΙΑΣ), ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ,ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ….

Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!!!