Πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΑΟ Χαλκίς επικρατώντας στην Ερέτρια του τοπικού Απόλλωνα με 0-1.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και για τις ομάδες.

Ο Απόλλων του Γιώργου Κρόκου με άριστη αμυντική τακτική έκλεισε τους διαδρόμους και προστάτεψε την εστία του πολύ σταθερού τερματοφύλακα Πανταζή  που επανήλθε στην ενεργό δράση μετά από αποχή πέντε ετών.

Για τους γηπεδούχους ειναι εμφανή η έλλειψη εμπειρίας ποιότητας στο μεσοεπειθετικό κομμάτι μετά τις αποχωρίσεις Στρατή Γιάννη και Νίκου Σταματάκου και σίγουρα ένας Αντώνης Μυρτέζα δεν φθάνει όσο ποιότητα και εμπειρία και αν έχει.

Ο Δημητρης Βαλκάνος γύρισε στο γήπεδο που δοξάστηκε και πανηγύρισε πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του κρατά το τρίποντο που του δίνει την ηρεμία να δουλέψει και να καταφέρει να κανει τα καλά υλικά που έχει(παιχτες) ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει.

Η απώλεια του Γιάννη Μπινιάκου πληγώνει αφάνταστα τον ΑΟ Χαλκίς στην θέση του σέντερ φορ με την απόκτηση ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη θέση να είναι επιτακτική.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο πολύ καλός και σκόρερ για ακόμα ένα ματς Φώτης Βεσέλι στο 26′ με κοντινή προβολή.

Τον αγώνα σφύριξε ο πολύ καλός Γιώργος Τουλούμης με συνεργάτες τους Αντώνη Ιωάννου και Κώστα Κωνστάντιο που ήταν άριστοι.

Δεν θα μπορούσα να μην πώ για την άριστη φιλοξενία της διοίκησης του Απόλλωνα προς όλους τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ στο γήπεδο της Ερέτριας.

Απόλλων Ερέτριας(Γ.Κρόκος):Πανταζής, Ψωμαδέλης, Ντρέκης, Πετράκης, Αναστασίου, Σελ. Μυρτέζα, Κατσαρής (61′ Μπαλάκας), Κ. Τσούμαρης, Κικίδης (Γ. Τουλούμης), Αντ. Μυρτέζα, Χρ. Τσούμαρης.

AO Χαλκίς(Δημ.Βαλκάνος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Μ.Καρλατήρας, Τζάβρας, Ανυφαντής, Σπυράκης, Κανάνι (86′ Αλ. Πατσαβούρας),Βεσέλι, Κολώνιας (63′ Σταματάκος), Λάζρι (63′ Δούκας), Τζ. Μπαρδόλι (74′ Νικολάου).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ