Ο Απόλλων Ερέτριας συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση και προχώρησε σε διπλή μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση των αδερφών Μυρτέζα. Ο Σελίμ Μυρτέζα αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Αμαρυνθιακό. Από την άλλη ο Αντώνης Μυρτέζα αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ήταν στον Ταμυναϊκό.

Η ομάδα μας υποδέχεται έναν πρωταθλητή! Ο ΣΕΛΙΜ ΜΥΡΤΕΖΑ από φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΠΟΛΛΩΝ… Είναι κεντρικός αμυντικός 22 ετών και έχει αγωνιστεί στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ με 2 κατακτήσεις πρωταθλημάτων… Του ευχόμαστε καλή σεζόν και επίτευξη των στόχων μας!!!

Η οικογένεια του Απόλλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή ακόμα ενός ποδοσφαιριστή… Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΡΤΕΖΑ (αδερφός του Σελίμ) συμφώνησε μαζί μας να φοράει για την φετινή σεζόν την φανέλα της ομάδας μας…. Είναι 28 ετών και έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γ’ ΕΘΝΙΚΗ), ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ (πέρυσι)… Αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός… Καλή σεζόν Αντώνη!!!