Η 6η αγωνιστική έρχεται στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε σε μία αγωνιστική όπου η Κάρυστος θέλει το απόλυτο, επικίνδυνη έξοδο έχει ο ΑΟΧ στην Μακρυκάπα έρχεται ωραίο παιχνίδι στον Βούρκο.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ – ΑΟ.ΧΑΛΚΙΣ

Ο ΑΟΧ έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση μιας και βρίσκονται σε ανοδική πορεία, η Μακρυκάπα έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη μετά την σπουδαία πρόκριση και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

ΚΑΘΕΝΟΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

Το τρίποντο είναι επιτακτική ανάγκη και για τις δύο ομάδες. Οι Καθενοί θέλουν το τρίποντο για να ανασάνουν βαθμολογικά και να πάρουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Η Αναγέννηση Μαντουδίου δεν έχει ξεκινήσει καλά και θέλει την νίκη για να αναρριχηθεί στον πίνακα.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ

Ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί και οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εντός έδρας, ο Σταυρός έρχεται από σπουδαία πρόκριση επί της Αιδηψού.

ΑΕ.ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ

Η νίκη για την ομάδα της Ιστιαίας είναι μονόδρομος για να ξεκολλήσει από το μηδέν και την τελευταία θέση της βαθμολογίας, απέναντι στον Ελλήσποντο όπου η ”πιτσιρικαρία” του Γιώργου Ποδαρά κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – ΑΙΔΗΨΟΣ

Μια ενδιαφέρον μονομαχία έρχεται στο Βασιλικό με δύο ομάδες που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας. Ο Λήλας Βασιλικού την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Αλιβέρι από τον Ταμυναϊκό ενώ η Αιδηψός κέρδισε την Ιστιαία στο τοπικό ντέρμπι.

                  ΚΑΡΥΣΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Η πρωτοπόρος Κάρυστος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο 5/5 και θα επιδιώξει να το κάνει 6/6 είναι το φαβορί της αναμετρήσης. Ο Απόλλων Ερέτριας με νέο προπονητή τον Κώστα Χατζέλη έχει δύσκολο έργο θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

                     ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ – ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Σπουδαίο παιχνίδι στον Βούρκο ανάμεσα σε δύο ομάδες που κάνουν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Η Προποντίδα και ο Ταμυναϊκός βρίσκονται σε απόσταση βολής από την κορυφή και θέλουν την νίκη προκειμένου να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

            ΔΥΣΤΟΣ – ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και είναι ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Ένας αγώνας χωρίς να μπορεί να γίνουν προγνωστικά όσον αφορά την έκβαση του νικητή.