Το 2º μέρος της παρουσίασης της Β’ ΕΠΣΕ, που ξεκίνησε, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στο τέρμα, αφορά, τους παίκτες που μπόρεσαν να ″βρουν″ δίκτυα και να πετύχουν τα 287 γκολ (+18 από τα χωρίς αγώνα παιχνίδια που δεν έγιναν, λόγω της μη συμμετοχής του Μιαούλη Φύλλων).

Στον 3º όμιλο, η άθροιση λέει για  96 γκολ στα 35 παιχνίδια (δεν έγινε το παιχνίδι Σκύρος-Νηλέας Νεοχωρίου), δηλαδή μέσος όρος ανά αγώνα: 2.74 γκολ. Η πιο ″παραγωγική″ επίθεση ήταν αυτή του Νηλέα Νεοχωρίου με 15 γκολ (3 γκολ σε κάθε παιχνίδι μ.ο), με πλέον πιο ″στείρα″ επιθετική γραμμή αυτήν του Αγίου Λουκά (4 γκολ σε 6 αγώνες, μ.ο. 0.66 ανά αγώνα)!
Καλύτερες άμυνες αυτές του πρωτοπόρου Νηλέα Νεοχωρίου και του 2ου ΑΟ Σκύρου, με μόλις 2 γκολ παθητικό η κάθε ομάδα, στους 5 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες (μ.ο. 0.4/αγώνα)…
Τέλος η πιο ευάλωτη αμυντική γραμμή ήταν αυτή του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου, με 17 γκολ στα 6 παιχνίδια (μ.ο. 2.83/αγώνα)!

Δημήτρης Γκίκας

Στην 5άδα των πρώτων σκόρερς στον 3º όμιλο αυτό, είναι οι:

  1. πρώτος σκόρερ, με 7γκολ ο Δημήτρης Γκίκας, του ΑΟ Ζαράκων (1ος σκόρερ και σε όλη την Β’ ΕΠΣΕ, μαζί με τον Αποστ. Τσαλμά των Λουκισίων), 
  2. ακολουθεί ο Σπύρος Ρουμελιώτης, του Νηλέα Νεοχωρίου, με 6 γκολ,
  3. και στην 3η θέση ο Μ. Πρόκο, του ΑΟ Στύρων, με 5 γκολ,
  4. ακολουθούν 3 παίκτες με 4 γκολ στο ενεργητικό του ο καθένας, πρόκειται για τους Β. Κιούση και Ι. Σιμωση του ΑΟ Δύστου και τον Μ. Φτούλη του Ερμήλιου!

…οι σκόρερς των ομάδων αναλυτικά: