Χωρίς δύο βασικά στελέχη θα παραταχθεί ο Αιολικός το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Ταμυναϊκό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου.

Χρήστου και Παληγεώργος δεν θα ανέβουν στο καράβι και η αιτία είναι η μεγάλη γκάφα στην οποία υπέπεσαν οι άνθρωποι της ομάδας στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αρχική σκέψη, οι δύο παίχτες πήραν σκόπιμα κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό προκειμένου να εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής στον σημερινό (03/01) αγώνα του Κυπέλλου Λέσβου απέναντι στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής. Ευτυχώς για εκείνους, τις μέρες των γιορτών, έγινε η διαπίστωση ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει πως στους αγώνες Κυπέλλου ισχύουν μόνο οι ποινές που προέρχονται από κόκκινες κάρτες και όχι από την συμπλήρωση αριθμού κίτρινων.

Έτσι οι Μυτιληνιοί απέφυγαν την μεγαλύτερη ζημιά αφού μπορεί να στερηθούν των υπηρεσιών δύο βασικών παιχτών αλλά, αν δεν είχε γίνει η εκ των υστέρων συγκεκριμένη διαπίστωση, θα έχαναν το παιχνίδι με τον Ταμυναϊκο …στα χαρτιά καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι τουλάχιστον ένας εκ των Χρήστου και Παληγεώργου θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής.