4η στροφή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του 5ου ομίλου όπου μετέχουν οι εκπρόσωποι μας στις εθνικές κατηγορίες ο ΑΟΝ.Αρτάκης, ο Αμαρυνθιακός και η Κάρυστος.

Σε μια αγωνιστική όπου ο ΑΟΝ.Αρτάκης αγωνίζεται σε δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μπροστά στο κοινό του, και στο ευβοϊκό ντέρμπι μέρος 2 όπου στην Κάρυστο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η τοπική ομάδα και ο Αμαρυνθιακός.

Μετά από 3 σερί ισοπαλίες ο ΑΟΝ.Αρτάκης αλλά με μέτρια εμφάνιση δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες φιλοδοξεί να δώσει τέλος σε αυτήν την εμφάνιση και να ψάξει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς που είναι επιτακτική ανάγκη και να πετάξει ψηλά βαθμολογικά και να κυνηγήσει τον μεγάλο του στόχο.

Αντίπαλος του είναι η Δόξα Βύρωνα μια ομάδα που έχει 3 βαθμούς αλλά παρουσιάζεται σκληροτράχηλη μαχητική και έρχεται στην Εύβοια να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα.

Αντίθετα για τον ΑΟΝ.Αρτάκης δεν θέλει να σκέφτονται άλλη απώλεια βαθμών δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Βαζάκα ο τιμωρημένος Σάντο και ο τραυματίας Μυτάκης.

Ευβοϊκό ντέρμπι μέρος 2 αυτήν την φορά στο νοτιότερο άκρο της Εύβοιας στο Λουμίδειο Δημοτικό Στάδιο Καρύστου η Κάρυστος αντιμετωπίζει τον Αμαρυνθιακό σε μια αναμέτρηση όπου τα δελφίνια της Καρύστου έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Η Κάρυστος με 4 βαθμούς μέχρι τώρα την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Διαγόρα σε μια αναμέτρηση όπου αδικείται ξεκάθαρα από την ήττα βάσει εικόνας είχε την κατοχή μπάλας είχε ευκαιρίες δεν σκόραρε και έφυγε με την ήττα από τα Δωδεκάνησα και την Ρόδο.

Ο Αμαρυνθιακός είναι ουραγός στην βαθμολογία με 3 ήττες μέχρι τώρα και 0 βαθμούς αναζητά να βγάλει αντίδραση στοχεύοντας σε βαθμούς η βαθμό και να κάνει σεφτέ βαθμολογικά κυνηγώντας με καλύτερη αγωνιστική βαθμολογική ψυχολογία τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Διαβάστε Επίσης...