Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και στο μουσικό μεζεδοπωλείο ” Άσπρος Γάτος” η Ε.Π.Σ.Ε έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίττα για τα σωματεία της Κεντρικής Εύβοιας, είχαν προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιστιαία για τα σωματεία της Βόρειας Εύβοιας και στο Νεοχώρι για τα σωματεία της Νοτίου Ευβοίας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν σχεδόν όλα τα σωματεία της Κεντρικής Ευβοίας. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Ε ο Γιώργος Κελαϊδίτης Αντιπεριφερειάρχης Νομού Ευβοίας, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι της Περιφέρειας Βαγγέλης Χαϊνάς και Ηλίας Καλτσάς, από τον δήμο Χαλκιδέων οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Νέζης και Δήμος Κουτουλής και από τον Δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου ο Γιώργος Κατέβας.

Ενώ επίσης παραβρεθήκαν από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Νομού Ευβοίας οι Μπάμπης Καρατζάς, Στέλιος Φώτης, Χρύσα Μαργαρίτη και Θανάσης Παπακυριάκος. Και ο ιδρυτής της τράπεζας αίματος ” Γιάννης Αγριόδημος ” Κωνσταντίνος Αγριόδημος.

Η ημέρα της κοπή πίττας για τα σωματεία της Κεντρικής Ευβοίας συν έπεσε με την ημέρα όπου πριν από 3 χρόνια έφυγε από την ζωή έτσι ξαφνικά και άδικα με αδόκητο τρόπο ο τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος χάνοντας την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, και κρατήθηκε και ενός λεπτού στην μνήμη του.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ε Γιάννης Ρέτσας κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στα φαινόμενα βίας που έχουν προκύψει και στόχος είναι η πάταξη τους, για την διαιτησία, για την νεοσύστατή διοργάνωση το League Cup που είχε μεγάλη επιτυχία, και μια διοργάνωση που χρόνο με τον χρόνο θα έχει οικονομικά οφέλη για τις ομάδες, για τα πρωταθλήματα του νομού και στις 3 κατηγορίες αλλά και για τα οικονομικά της Ένωσης.

Χαιρετισμό και σύντομο λόγο έκαναν οι Στέλιος Φώτης που μίλησε για την διαιτησία στον νομό μας και τα προβλήματα που υπάρχουν τελευταία, προκαλώντας την αντίδραση του εμβληματικού προέδρου της Προποντίδας Μπάμπη Κουσκούτη. Ο Γιώργος Κελαϊδίτης αντιπεριφεριάρχης Νομού Εύβοιας μίλησε για μελέτη που υπογράφτηκε μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Χαλκιδέων για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου της Πόλης. Επίσης χαιρετισμό και μια μικρή τοποθέτηση έκαναν και οι Γιάννης Νέζης, Ηλίας Καλτσάς και Γιάννης Κατέβας.

Από την κοπή πίττας αρκετές ομάδες ήταν οι τυχερές μιας και από τα φλουριά 10 ομάδες κέρδισαν το ανάλογο έπαθλο από την Ένωση.

  • 1ο φλουρί: 200 ευρώ: Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου
  • 2ο φλουρί: 200 ευρώ: ΠΑΟ Κανήθου
  • 3ο φλουρί: Μια διαιτησία: Προποντίδα
  • 4ο φλουρί: Μια διαιτησία: Δόξα Διρφύων – Μεσσαπείων
  • 5ο φλουρί: Μια διαιτησία: ΑΕ.Ληλαντίου
  • 6ο φλουρί: 4 μπάλες:    Αμαρυνθιακός
  • 7ο φλουρί: 4 μπάλες:    Απόλλων Παραλίας
  • 8ο φλουρί: 4 μπάλες:    Κεραυνός Χαλκίδας
  • 9ο φλουρί: 4 μπάλες:    Αναγέννηση Αφρατίου
  • 10ο φλουρί: 4 μπάλες:   ΑΕ.Χαλκίδας

Για το Δυνατά & Αθλητικά βρέθηκαν οι: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΡΝΗΣ – ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΤΑΖΗΣ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ